1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / FASHION BLOG: Základy šatníku - křivák

FASHION BLOG: Základy šatníku - křivák

S koncem léta si stále ještě užíváme dlouhých a slunečných dnů, kdy můžeme nosit naše oblíbené letní šaty a sukně. Ale rána a večery už nejsou tak teplé, proto musíme přidat jednu vrstvu, abychom se nemusely během dne převlékat. Je to také jediné období kdy můžeme nosit kotníkové boty a holé nohy. A je také čas vytáhnout ze skříně KŘIVÁK.

Křivák je původně motorkářská bunda, která byla navržena, aby poskytovala co největší ochranu proti větru. Nesmrtelnou módní ikonu z něj udělali v 60. letech hvězdy Hollywoodu Marlon Brando a James Dean. Od té doby se stal nezbytnou součástí šatníků mužů i žen. V našich šatnících si našel své místo hlavně díky modelkám, které si z něj udělaly „uniformu“ a dokáží ho nosit ke všemu a při jakékoliv příležitosti. Jak ho nosit k riflím, šatům nebo sukni? Inspirujte se od nás!

Křivák nemusíte mít jen klasický – černý kožený. Skvěle vypadá i bílý nebo šedý. Pokud se nebojíte barev, zvolte křiklavě žlutý a rozbijte tak basic outfit pro volný čas. 

A kde nakupovat? H&M, Terranova, GAS, GUESS nebo HILFIGER DENIM & PEPE JEANS.
Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace