1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "CO PRÁVĚ TEĎ MILUJEME? OVERSIZED ŠATY!"

Fashion blog: "CO PRÁVĚ TEĎ MILUJEME? OVERSIZED ŠATY!"

Dneska to bude zase trochu o nás. Za tu dobu, co s vámi sdílíme i naše outfity, jste už asi vypozorovali, že obě máme rády jednoduchost, tlumené barvy a černou  Nebylo to tak vždy, ale postupem času jsme k tomu „dospěly“. Určitě v tom hraje roli i to, že posledních x let spolu trávíme hodně času a jsme dobré kamarádky. Takže se nevyhneme tomu, že se navzájem ovlivňujeme, ale i tak máme každá svůj styl. Když jsme se sešly minulý týden fotit na blog, obě jsme ten den měly na sobě minimalistické oversized šaty, využily jsme toho pro nafocení outfitu pro tento článek.

OVERSIZED trend se na módních molech a v ulicích drží už nějakou sezónu a troufáme si říct, že je tak nadčasový, že nám ještě nějakou dobu vydrží. My jsme za tento volný trend vděčné především v teplých dnech – je to opravdu pohodlné! 

Jak ale nosit volné oblečení a i přes to vypadat stále stylově? 

Je to jednoduché. Tento styl velkých věcí sluší většině žen, ať už jste maličká „xsková“ nebo nosíte velikost větší. Nás můžete brát jako názornou ukázku 
Možná se vám to zdá nemožné, nevypadat jako v pytli od brambor, když ani tak nemáte extra výrazné ženské křivky. Pokud toužíte tento styl vyzkoušet, a nevíte kde začít, stačí, když se budete držet těchto jednoduchých pravidel:

1. najít rovnováhu
Pokud volíte volné šaty, vyhněte se vzorovaným variantám a vybírejte hlavně podle střihu. Ano, i volné šaty musí mít střih – to je to co je odlišuje od pytlů ;) Látka šatů by měla být co nejminimalističtější. Samotné šaty tak krásně vyniknou a hlavně nebudete vypadat jako v noční košili po babičce nebo jakoby jste se právě vrátila z hippies festivalu. 

2. najít tvar
Pokud máte obavy, že v příliš velkých šatech budete vypadat mohutně, ukažte své křivky pomocí pásku, který stáhněte v pase. Ovšem pozor, aby nebyl utažený příliš – myslete na to, že chcete oversized styl zachovat a proto pásek utáhněte o něco míň, než jste obvykle zvyklé. Pokud nejste vysoká, obujte si podpatky nebo boty na klínku – tím se ani menší slečny v maxi velikosti neztratí.


Petra a Bára

 

Komentáře

Přidat komentář
  • malam24

    Hodně žen se oversized oblečení bojí, přitom se dají vybrat kousky, které by jim slušely. Dobré je si zvykat postupně - nejdřív vybrat šaty, které úplně oversized nejsou, ale jsou jen o něco volnější střihem - za sebe doporučím: http://www.filimoda.cz/damske-saty/bezove-retro-saty/




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace