1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / JÁ, JŮTUBER TOUR v pátek 30. 9. ve Zlatém jablku

JÁ, JŮTUBER TOUR v pátek 30. 9. ve Zlatém jablku

Idolové internetové generace, youtubeři Fallenka, Stejk, Ati, Vidrail a PeeetaaaTV ovládnou v pátek 30. září obchodní centrum Zlaté jablko. Jejich fanoušci se mohou těšit na pět hodin trvající show zahrnující vyprávění youtuberů, soutěže, challenge, focení i autogramiádu. Zahájení proběhne v 15 hodin, autogramiáda začíná v 18 hodin. 

Novodobé celebrity - hvězdy známé z internetových videí, zavítají v pátek 30. září do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně.  Show spojená a autogramiádou knihy Já, jůtuber začíná v 15 hodin. 

„Youtubeři jsou fenoménem dnešní doby, jejich úspěšnost měřená počtem lajků, odběratelů a zhlédnutí se počítá v řádu statisíců. Hlavně pro děti a teenagery jsou opravdovými hvězdami. Proto jsme rádi, že můžeme v našem centru uvést jejich show,“ zve na zábavné odpoledne ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl.

Moderátorem odpoledne je Ati a postupně vyzpovídá všechny své hosty – youtubery Fallenku, Stejka, Vidraila a PeeetaaaTV. Každý z nich má pro své příznivce připraveno nejen vyprávění, ale i kvízy, soutěže a challenge. Samozřejmostí je možnost se s youtubery vyfotit.

Show ukončí autogramiáda všech zúčastněných, která se bude konat v přízemí galerie obchodního centra od 18 do 20 hodin.

KDO JE KDO:
Youtubeři natáčejí autorská videa, která publikují na internetovém serveru pro sdílení videa  Youtube.com. 
Fallenka je teprve patnáctiletá youtuberka Andrea Havelková. Videa natáčí od 12 let, začínala natáčením hry Minecraft. Nyní má přes 350 tisíc odběratelů.
Stejk, vlastním jménem Jakub Steklý, je z Pardubic, je mu 23 let a videa na YouTube natáčí od roku 2012. Aktuálně má téměr půl milionu odběratelů. Videa přidává několikrát týdně. Má vlastní pořad Dotykáč na TV Óčko.
PeeetaaaTV je Petr Kraus, od roku 2011 natočil téměř 40 videí a získal asi 160 tisíc odběratelů.
Vidrail, neboli Adam Lysek, má 21 let, natáčí především vlogy a má přes 260 tisíc odběratelů. Zajímavostí je, že svá videa natáčí často v lese.
Ati je Martin Malý, jeho Atishow má 370 tisíc odběratelů. V poslední době měli možnost sledovat například několikadílnou Expedici Černobyl.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace