1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / FASHION BLOG OSLAVUJE! ZAČÍNÁME SPOLU TŘETÍ ROK!

FASHION BLOG OSLAVUJE! ZAČÍNÁME SPOLU TŘETÍ ROK!

Při našem posledním focení připravovaného článku jsme si uvědomily, že má FASHION BLOG narozeniny! Proto je dnešní článek trochu jiný a trochu speciální.

Během těch dvou let, co jsou za námi, jsme si vyzkoušely pracovat na outfitech pro Miss Academia, dokumentovat zákulisí několika módních přehlídek a událostí ve Zlatém Jablku, spolupracovaly jsme s třemi fotografy /Petrem Huserem, Josefem Mrázkem a naší dvorní fotografkou Lucií Urban/, udělaly jsme jeden rozhovor pro měsíčník inZlín a nafotily několik článků nejen s námi, ale vzaly jsme mezi sebe třeba kamarádku Soňu, zlínského fotbalistu Tomáše a Tomáše, který se specializuje čistě na pánský styling.

Budeme moc rády, když se na nás s jakoukoliv radou ohledně vašeho outfitu, stylu nebo nákupů ve Zlatém Jablku obrátíte, protože vám nejen rády poradíme s výběrem, ale také vás můžeme přizvat na focení našeho dalšího článku.

Podzim je nejen v módním průmyslu brán jako hlavní sezóna a ve Zlatém Jablku bude letos ve znamení NOVINEK. Už od soboty můžete nakupovat v nové prodejně TIME OUT, v pátek 30.9. otevírá prodejna plná sladkostí PEDRO a 1.10. dlouho očekávaná PANDORA! A my vám prozradíme, že se můžete těšit ještě na dvě další novinky! My se teda velmi těšíme hlavně na tu jednu, kterou vám ale ještě neprozradíme;)

Podívejte se na pár nezveřejněných fotek „ze zákulisí“ a udělejte si o nás tak trochu jiný obrázek. J 

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace