1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "NYX – NOVINKA V DOUGLAS"

Fashion blog: "NYX – NOVINKA V DOUGLAS"

Parfumerie DOUGLAS se snaží své zákaznice (asi hlavně ;) ) hýčkat a neustále přichází s různými novinkami, které my pro vás rády zkoušíme. Nás si v prodejně ve Zlatém Jablku získali svým milým přístupem a co vám bude vykládat – chodíme tam rády :)

Nově má DOUGLAS exkluzivně v nabídce kosmetiku značky NYX – která je díky svým příznivým cenám a hlavně hodně barevnou a šílenou širokou škálou dekorativní kosmetiky – určena hlavně pro mladé holky, které se toho nebojí.

Barevné tužky na oči, barevné řasenky, ombré rtěnky, nekonečné množství produktů na úpravu obočí – od tužek, mikrotužek, přes řasenky až po gely.

Zkoušely jste někdy modrou nebo zelenou rtěnku? My ne, ale u NYX si můžete vybrat z několika odstínů! Nebo zkuste temně fialovou jako Bára. V té se sice ze začátku moc necíla, ale pak si zvykla :) Ale je fakt, že na běžné líčení do práce to moc není, proto má spíš zálusk na nude matný odstín krémové rtěnky SOFT MATTE LIP CREAM. Ovšem oči se makeup artistce Martině hodně povedly – na ty použila oční linku VIVID BRIGHTS LINER, která je i po zaschnutí pěkně matná a skvěle drží.

NYX je prostě profesionální kosmetika a drží se posledních trendů – proto v kolekci najdete hodně produktů s matnou texturou.

Sledujte NYX komunitu a postujte fotky  #NYXCOSMETICSCZ

A TAKY SLEDUJTE NÁS, PROTOŽE PAK SE DOZVÍTE CO SE CHYSTÁ 14.10. V DOUGLAS!

No a až si půjdete vybrat něco od NYX, tak nezapomeňte, že vždy jednou za měsíc je na prodejně kouzelnice Lenka, která vás učeše tak, že si ji budete chtít vzít domů. Pokud nakoupíte dekorativní kosmetiku nad 990 Kč, můžete ji svěřit své vlasy a doporučujeme to nechat na ní. DALŠÍ TERMÍN JE 13.10.  a objednávat se můžete přímo na prodejně nebo na www.rezervace.douglas.cz

P.S. Pak nám pošlete fotku!

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace