1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "PODZIM S TIMEOUT A LEE COOPER"

Fashion blog: "PODZIM S TIMEOUT A LEE COOPER"

Jak už jsme psaly v jednom z předešlých článků – podzim je ve Zlatém Jablku ve znamení novinek. Jednou z nich je nová prodejna TIMEOUT & LEE COPPER, kterou najdete v přízemí vedle prodejny Sklizeno. 

Byly jsme velmi mile překvapeny interiérem prodejny, který je útulný a poskytuje hřejivou a uvolněnou atmosféru. Tu útulnost v těchto propršených dnech umocňuje hlavně podzimní kolekce, která je v přírodních tlumených barvách a velká nabídka různých svetrů, svetrových šatů, úpletových sukní, kabátů a bund. V kolekci najdete ale i červenou – od jasně červené až po odstíny burgundy – a žlutou, takže můžete rozjasnit ty šedé ulice dnešních dní.

Prodejna je přirozeně rozdělena na dvě části – v pravé části najdete dámské a pánské kolekce značky TIMEOUT, levá část je pro značku LEE COOPER.

Time Out se drží filosofie vytváření oblečení pro skutečné lidi, kteří vyžadují moderní a pohodlné oblečení pro volný čas a očekávají kvalitu.

Lee Coper má zase širokou nabídku riflí, kde si vybere opravdu každý. Jejich kolekce podzim/zima je inspirována Londýnem a jeho rozmanitostí. Najdete tady základní kousky šatníku, které jsou jednoduché jen zdánlivě – při bližším ohledání najde zajímavé detaily v podobě zipů nebo šněrování. Hlavními  barvami kolekce jsou oranžová, červená, modrá, fialová a černá. 

Co říkáte na novou prodejnu vy? Už jste si něco pořídili?

Pokud ještě ne, máte teď jedinečnou příležitost využít PODZIMNÍCH SLEV 30 – 50%, které začínají 7.10., a platí pouze 14 dní!

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář
  • malam24

    Ten šedý svetr se mi celkem líbí, o něco hezčí je podle mě tento http://www.filimoda.cz/damske-svetry-mikiny/elegantni-sedy-svetr/




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace