1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / FASHION BLOG: "Stylově (nejen) do fitka"

FASHION BLOG: "Stylově (nejen) do fitka"

Myslím, že to známe všichni…ach ta motivace do cvičení. Ale fitness v posledních letech ovládá snad všechno, i módu, a kdo necvičí nebo neběhá, jakoby nebyl. 

Už jsme psaly článek o zimním oblečení na lyže a snowboard, ale také o letních boardových sportech – skate a longboard. O čem jsme ještě nepsaly, jsou sportovní fitness oblečky. Prošly jsme Zlaté Jablko a vybraly ze všech sportovních prodejen trendy kousky, které jsou nejen funkční, ale budete se v nich cítit pohodlně a ještě vám to bude slušet! Ať už chodíte běhat, cvičíte jógu nebo posilujete ve fitku – nemusíte být za šedou myšku, buďte originální. U venkovních sportů je navíc dobré, když „jdete vidět“ – hlavně teď na podzim, kdy je šedivo a po ránu je mlha. Takže vybírejte hodně barevné oblečení. I my milovnice černé, máme naše fitness oblečky barevné.

Koupit si pěkné sportovní oblečení je totiž motivací číslo jedna (alespoň pro nás…;). Takže zapomeňte na vytahané tepláky a triko, které nesaje pot, a inspirujte se našimi fitness outfity. Ve Zlatém Jablku najdete velký výběr sportovního oblečení v INTERSPORTU, kde se vybavíte kompletně pro jakýkoliv sport. V HZH SPORTU v prvním patře je zase výběr klasických fitness značek NIKE a ADIDAS – tyto kolekce jsou víc fashion. A fitness kolekci (pánskou i dámskou) má i 2 FACES

1)    Vrchní část fitness oděvu: Trendy topy, neobvyklé střihy, fitness podprsenky! Začít vrchním dílem je podle nás nejjednodušší. Jestli máte zálibu ve stylovém oblečení a chcete tak působit i při cvičení, zvolte top s netradičním střihem nebo barevným vzorem. Hlavně dejte pozor při výběru velikosti. Těsná nebo malá sportovní podprsenka při zpocení tlačí ještě víc. Naopak, ženy s větším poprsím by měly volit pevnější podprsenku. Tílka, trička s rukávy jsou dobrou volbou pro klidné cvičení, např. jógu. Kdy je důležité, abyste se cítily pohodlně a nikde vás nic netlačilo.

2)    Dolní část oděvu: ke každému fitness topu či tričku už jednoduše dolaďte kalhoty nebo šortky - barevně i podle střihu. Legíny a šortky odhalí nohy! Své vytrénované svaly tak můžeš předvést ve stylových šortkách a štíhlé nožky ozdobit trendy legínami v různých barvách a motivech. 

3)    Vrstvení při chladnějších dnech: a protože teploty klesají, nezapomínejte na druhou vrstvu oblečení. Především, pokud běháte rády venku – mikina, rukavice i teplejší ponožky jsou v tomto počasí nezbytné. Ale i při józe byste neměly prochladnout, proto sáhněte po oversized mikině, kterou si můžete kdykoliv přes sebe přehodit. 

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace