1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "Rozhovor s Natálií Kotkovou"

Fashion blog: "Rozhovor s Natálií Kotkovou"

Minulý pátek jste si užili další z Nightshoppingů, který je neodmyslitelnou součástí podzimu ve Zlatém jablku. Už jsme pro vás psaly report z průběhu celé akce, nechaly vás nahlédnout do backstage módní přehlídky, nachystaly jsme pro vás soutěž o nákupy s námi….a teď pro vás máme zase něco jiného, něco speciálního, něco osobnějšího a další z pohledů do dění ve Zlatém jablku.

Hvězdou módní přehlídky byla NATÁLIE KOTKOVÁ – MISS WORLD ČR. My obě Natálii sledujeme už dlouho a známe ji spíš jako úspěšnou blogerku (v roce 2014 získala na Blogerce roku titul Objev roku). Proto jsme se rozhodly s ní udělat rozhovor. Byly jsme zvědavé jaká je. Pro nás je to ne úplně klasická Miss, která jezdí na longboardu, snowboardu, surfuje, hodně cestuje, bloguje….tak proč se vlastně přihlásila do Miss?

S Natálií jsme seděly na schodech po skončení přehlídky, kdy ji ještě čekala cesta zpět do Prahy. Byla unavená, ale jakmile se rozpovídala, tak byla plná energie a bylo to jako povídat si s kámoškou. Je to obyčejně neobyčejná holka, která má neuvěřitelné množství aktivit a všechny je propojuje ve svém blogu THE NATTINES, kde tak můžete nahlédnout do jejího soukromého i pracovního života. A o čem jsme se s ní bavily my?

 

Už dva roky píšeš svůj blog The Nattiness / www.thenattiness.com /, který obě sledujeme. Zajímá nás, co tě k jeho založení vedlo, co byl takový první impuls?
Nikdy nevím, jak na tuto otázku odpovědět, respektive jak začít. Je to taková delší story, protože já jsem už měla jeden blog, ještě když jsem byla v Liberci. Vždycky jsem chtěla psát o backstage životu, kdy jsem tancovala nebo z módních přehlídek. Lidem z mého okolí to přišlo zajímavé a tak mě vybízeli k založení blogu. Protože jsem ale kolem sebe neměla dostatečný tým lidí nebo dobrého fotografa (fotili mě rodiče na zahradě, lidi na mě koukali, přišlo mi to trapný) – tak jsem ho zrušila. 

Takže ten blog na kterém funguješ teď je jiný, druhý? 
Ano, po mém nástupu na výšku jsem se potkala s kamarádkou Luckou z blogu A cup of style / www.acupofstyle.com /, to jsem o ní ještě ani nevěděla, že je bloggerka. Jednou jsme se tak bavily, že má vlastní blog – a já že jsem už taky jeden měla, až mě inspirovala k tomu, abych založila blog nový. Pomohla mi s názvem blogu a začala jsem psát o módě, o FashionTV (kde Natálie pracuje jako reportérka). No a pak jsme spolu ne úplně plánovaně odjely do Kalifornie, tak od té doby jsem začala psát i o cestování a můj blog se rozjel znovu naplno.

Jaké je největší téma tvého blogu? Cestování? Móda?
Celkově je to lifestyle. Protože i při tom cestování řeším oblečení, fotím outfity a celkově to, co mě zajímá.  

Jak bys chtěla tvůj blog posunout dál? Letos jsi vyhrála titul Miss World ČR, jde to společně ruku v ruce nebo ani ne?
No ono je to časově docela náročný. I když v létě to bylo trochu volnější, tak jsem dost cestovala. Ale zase jsem se věnovala blogu – všechno cestování jsem dokumentovala, takže jsem si nějak moc neodpočinula. Teď uvidím, jak to bude vypadat po soutěži Miss World, jestli to bude upadat nebo jestli budou stále nějaké zajímavé nabídky. Ale já se to snažím propojit všechno dohromady, protože ten blog je pro mě jakýsi most mezi těmi aktivitami, které dělám. 

Nemůžeme si pomoct, ale nepřijdeš nám jako typická holka, která se zúčastní soutěže Miss. Nepůsobíš jako fanynka těchto soutěží. 
No ono to pro mě nebylo poprvé, co jsem se zúčastnila soutěže krásy. Už jako malá osmiletá jsem se zúčastnila soutěže krásy, pak jsem vyhrála Miss junior  nebo jsem byla druhá v Miss Libereckého kraje, takže to tak jako samo chodilo a Česká Miss už byla opravdu takovou třešinkou. A šla jsem do toho hlavně kvůli té světové soutěži – chtěla jsem si to vyzkoušet. A to se mi vlastně splnilo. Ale také jsem ráda, že účast na Miss pomůže i mému blogu.

Teď něco málo k tobě a oblečení. V čem ses ty sama cítila nejlíp na dnešní Nightshopping přehlídce?
Moc dobře se mi chodilo v botech z CCC, byly děsně pohodlný a ty si určitě koupím. Hodně se mi líbil první černý outfit, kdy jsem na sobě měla černý kabátek, černé volné kalhoty a černý pohodlný svetřík. Sportovní oblečení, tepláky a pohodlné věci to je moje. A teda krásné byly šaty Guess s růžemi, přes to kožíšek a rockerský boty – to mi přišla skvělá kombinace. Orsay mají taky pěkné věci teď v kolekci, to se mi také líbilo.  

A ty sama nejradši nosíš co?
To co mám teď na sobě. :) Takže tenisky /černé Adidasky/, černé otrhané džíny, černé volné triko a kožená bunda. Mám ráda černou, ale není to tak, že bych nosila jen černé oblečení. Spíše mám ráda minimalismus a také dost ráda kombinuju, hlavně materiály a střihy. Ale většinou ano je to černá, bílá, šedá nebo béžová barva, co u mě v šatníku najdete. 

Podpatky?
Ne spíše tenisky, protože většinu dne někde lítám. A nechci být taky zase moc vysoká, přece jen už teď jsem docela čahoun. Já miluju Vansky a slipony, takže pro mě ideálka. I v zimě!

Co ti v zimě nesmí nikdy chybět? 
Šála. Stoprocentně. Prostě deka! :) Do ní se zamotám, i vlasy se mi zamotají na dredy, ale o to nejde. A dost v zimě vrstvím oblečení. A taky mám klasický černý kabát ze Zary, který nosím úplně ke všemu a pořád. 

Studuješ marketingové komunikace. Chtěla jsi jít vyloženě jen do Prahy nebo jsi zkoušela třeba i náš Zlín?
No, ano zkoušela jsem i Zlín, ale chtěla jsem do Prahy. Mně se celkově vaše multimediální komunikace hrozně líbily, ale když jsem se o tom bavila s rodiči, tak vyhrála Praha tenkrát díky tancování. Přece jen jsem dojížděla Praha – Liberec, dojíždět ještě Zlín by byla už katastrofa. 

Řídíš se trendy nebo se oblékáš spíš podle sebe? 
Já si jedu tak jako pořád to své. Vlastně jsem si teď koupila jen novou koženou bundu, nové černé děravé kalhoty. Ale když mě něco trkne v obchodě, tak si to koupím. Nikdy nebudu nosit nějaké upnuté trička nebo tak, ale třeba díky Miss jsem se teď musela trochu víc snažit – ty podpatky, být trochu elegantnější – prostě dámička. :) Ale ráda to i takto střídám právě, baví mě to. 

Ještě máme jednu speciální otázku od návštěvníka tohoto Nightshoppingu: Piješ rum?
Ano s colou, brácha mě to naučil pít. Pili jsme to celou dovolenou na Tenerife. :) :) 

 

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace