1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "Je čas"

Fashion blog: "Je čas"

Minimalismus, jednoduchost, základy šatníku….to by měly být „stavební“ prvky našich šatníků. Věřte nám, že pokud se tohle naučíte, bude váš život šťastnější :) Ale netýká se to jen oblečení. Dneska se z pohledu „základů šatníku“ podíváme na ten nejklasičtější doplněk – HODINKY.

Naučte se svůj outfit dokonale vyšperkovat právě doplňky. I u hodinek je to jako u oblečení – jsou ty, které jsou právě trendy, a ty které můžete nosit několik let. Trendem posledních let jsou zlaté hodinky, momentálně asi hlavně rose gold. Ale ta klasika, která by vám neměla chybět, jsou jednoduché hodinky s koženým páskem. Přesně takové jsou hodiny značky DANIEL WELLINGTON, které koupíte v prodejně PRÉSENCE.

Příběh této značky proto nemohl začít jinde, než v té nejvíce „classy“ zemi vůbec – v zemi gentlemanů – Velké Británii. Tam potkal zakladatel značky Filip Tysander fascinujícího angličana s vytříbeným vkusem, který nosil své hodinky na starých omšelých páskách britského námořnictva. Ten muž se jmenoval Daniel Wellington.

Kdo sleduje blogerský svět, ví, že tyhle hodinky jsou „must have“ každé bloggerky. Je to prostě něco jako kabelka Chanel. V létě byly velkým hitem právě u bloggerek ty s látkovými pásky s barevným proužkem. Jsou pěkné, veselé a námořnické... ale nejsou univerzální ke každému outfitu, ani nejspíš nevydrží desítky let. My jsme pro Vás vybraly vhodnější adepty. Mrkněte se do fotogalerie, které to jsou.  
Nám se moc líbí. Asi napíšeme Ježíškovi ;)

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace