1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "PANDORA navždy"

Fashion blog: "PANDORA navždy"

Dnes je to přesně 24 dní do Vánoc! Nemusíte panikařit, na nákup dárků máte ještě čas. Ale je třeba se začít poohlížet po dárcích, které potěší vaše blízké.

Asi každé ženě udělá radost šperk. Proto byste neměli vynechat prodejnu PANDORA v přízemí. Kolekce zima 2016 je opravdu sváteční a kouzelná. Nabízí šperky v nebeských odstínech, které evokují studenou zimní oblohu a sněhový třpyt. Krásně a zároveň elegantně působí kombinace stříbra s tmavě modrými kameny.

Novinkou je také kolekce Pandora ROSE, která díky jedinečné kombinaci směsi kovů, září krásným růžovým odstínem. V této sezóně trend rose zlata pokračuje a bude dokonalý i na sváteční oslavy. Kolekce Rose obsahuje prsteny, náramky, náramkové přívěsky, náhrdelníky a náušnice.

Už dávno není Pandora jen o náramcích, na které si postupně, při speciálních příležitostech, navlékáme přívěsky. Koupit a různě kombinovat můžete i prsteny nebo náhrdelníky. Všechny šperky jsou vyráběné ručně, proto jsou jedinečné a mohou se v nepatrných detailech lišit. 

Nás nejvíce okouzlily náušnice Pandora Navždy, které jsou krásně jemné a jednoduché. Přejete si pod stromeček Pandoru i vy?
P.S. Užívejte si Vánoční nákupy! 

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace