1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: " Nautica"

Fashion blog: " Nautica"

NAUTICA se ve Zlatém Jablku zabydlela a má úspěch i u vás. Ani se tomu moc nedivíme, protože i my se tady cítíme velmi dobře a focení je vždy zážitek. Vše podporuje příjemná atmosféra na prodejně a milé prodejní asistentky.

Zimní kolekci dominují velmi kvalitní materiály, které jsou pro tuto značku tak typické – nás nadchly kašmírové svetry nebo zimní bundy, ve kterých vám opravdu zima nebude. Skvělé jsou i lehké šaty v různých vzorech – ano, šaty můžete nosit i v zimě – stačí je jen šikovně navrstvit – vestou nebo cardiganem.

O historii značky a její myšlence jsme psaly tady (http://www.zlatejablko.cz/prispevky/991/fashion-blog-novinka-ve-zlatem-jablku) I zimní kolekce se drží hesla „inspirováno mořem, navrženo pro městský styl“. Hlavní barvou je modrá – od klasické tmavé námořnické až po ledově světlou, kterou najdete v detailech třeba na šatech. Nechybí ani klasické pruhy. Nám se ovšem líbily zajímavě řešené černo-bílé svetry, které si tak trochu hrají s geometrií.

Novinkou na prodejně ve Zlatém Jablku je DĚTSKÁ KOLEKCE, kde najdete třeba krásné sváteční šaty pro malé slečny. Kolekce nabízí oblečení od nejmenších velikostí až do věku 16 let.

NAUTICA slaví první výročí značky v České republice a stále má co nabídnout. My věříme, že její oblíbenost u nás ve Zlíně bude jen růst a přejeme jí spoustu spokojených zákazníků! My se sem vracíme moc rády. Podívejte se jaké kousky z dámské zimní kolekce nás zaujaly nejvíc. Rády vás inspirujeme k nákupu vánočních dárků, protože takový kašmírový svetr by chtěla najít pod stromečkem snad každá žena :)

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace