1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / I MALÝ DÁREK POTĚŠÍ

I MALÝ DÁREK POTĚŠÍ

Dnes je 20. prosince a přesně za čtyři dny budeme spolu se svými nejbližšími rozbalovat dárky u stromečku. Pokud nepatříte k těm, co mají dárky nakoupené už od září a sháníte ještě poslední drobnosti, nemusíte propadat panice.

My pro vás máme poslední vánoční tipy na dárky pro celou rodinu, které koupíte na jednom místě! Pojďte se s námi podívat do prodejny ALBI, která se přestěhovala o patro níž a do mnohem větších prostor. A nabízí tak příjemnější nakupování a opravdu široký sortiment od dárkových lahví s vínem, přes dárkové balení kosmetiky, sprchových gelů a vůní, po různé ozdoby a doplňky na jakoukoliv party – třeba právě tu Silvestrovskou.

TIP ALBI – Kouzelné čtení

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, kdy se děti zábavnou formou dozví zajímavé informace ze světa zvířat, prvních písmen, lidského těla nebo se mohou učit základům cizích jazyků – záleží jen vás, jakou knihu pro své děti vyberete.

Kouzelné čtení – Elektronická tužka s Atlasem světa se stala Hračkou roku 2016!

Osvědčená klasika v podobě plyšového medvídka

Kdo neznáte historii ME TO YOU medvídka čtěte dál > Tento malý medvídek byl vyhozen s hromadou suti na skládku. Byl zapomenut a opuštěn. Toho roku byla zima velmi chladná, tak chladná, že medvídkův nos zcela zmodral a hnědý kožíšek mrazem zešedivěl. Na konci zimy jej našla malá holčička a dala mu jméno Tatty Teddy. Aby šedivý medvídek nevytrousil veškerou slámu, poprosila svou babičku, aby medvídka záplatovala a tak vznikl symbol trvalého přátelství a lásky – tento střapatý medvídek Me to You. Pošlete tento krásný vánoční příběh dál, tím že darujete tohoto medvídka někomu vám blízkému.

Krásné poslední předvánoční dny.

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace