1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Jak nosit rolák"

Lifestyle blog: "Jak nosit rolák"

ROLÁK – naprosto obyčejná věc, která ale vůbec nemusí vypadat fádně pokud se ji naučíte nosit a hlavně kombinovat. Jak? Tenhle dříve ne až tak oblíbený kousek šatníku je totiž naprosto skvělý základ vrstvení a v zimě a počasí, které venku právě panuje, ho budete milovat! Proč? Nebude vám zima, budete v absolutním pohodlí, a ještě budete trendy! Jak nosit rolák třeba každý den se podívejte do galerie, kde jsme pro vás připravily pár tipů.

  • ROLÁK A LEHKÉ ŠATY

Ne, nezbláznily jsme se, a ani to není náš výmysl – rolák pod lehké / třeba i saténové šaty na úzká ramínka je jeden z největších street style trendů posledních dnů. Bára „V létě jsem je nosila na obyčejné bílé tričko, teď v zimě je kombinuju s teplejší variantou – rolákem“.

  • SVETROVÉ ŠATY

Petra „Já jsme jedny ulovila ve slevách v H&M ještě před Vánoci. Byl to takový ten nákup, kdy jsem si nebyla úplně jistá, jestli je vůbec budu nosit…..ale dnes si říkám jak jsem kdy mohla být bez nich! Dají se nosit na nekonečné množství způsobů a tak, i když je nosím docela často, vypadají pokaždé jinak. Už se dívám po dalších.“ Takové šaty si můžete vzít klasicky s teplejšími punčochami a nebo si je jen tak dát jako další vrstvu na džíny.

  • TÓN V TÓNU

Vyzkoušejte různé odstíny šedé, černé, vínové, lahvově zelené nebo nude. Našim tipem je tón v tónu s tmavě modrou. Když použijete jen jednu barvu v několika různých odstínech, nebude váš outfit vypadat nudně, ale právě naopak – promyšleně a trendy.

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace