1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Malí kámoši"

Lifestyle blog: "Malí kámoši"

Minulý týden jsme se vydaly na nákupy – cílem nebyly žádné nové úlovky pro náš šatník, ale dárky pro děti naší kamarádky. Protože my samotné ještě děti nemáme, do dětského oddělení H&M nechodíme moc často a když, tak se jen kocháme těmi „malými kolekcemi“.

H&M dětská kolekce je jiná než klasické dětské oblečení v jiných prodejnách. Najdete tam vlastně stejné kousky oblečení, co v pánské a dámské kolekci, akorát jsou o moc moc menší  Oblékat děti jde v dnešní době opravdu stylově a my jsme tam strávily asi hodinu.

Klidně se můžete inspirovat vašim oblíbeným outfitem a to samé najdete v dětském oddělení na vaši malou dcerku. Opravdu tady totiž neplatí pravidlo, že holčičky mají růžovou a kluci modrou. 

Pokud půjdete na nákupy přímo s vašimi dětmi, jejich pozornost vám pomohou udržet malí plyšoví kamarádi - panda, plameňák nebo lvíček, kteří doplňují H&M dětskou nabídku a mohou být taky krásným dárkem.

P.S. A protože Zlatému Jablku momentálně vládnou lednové výprodeje, které se vztahují i na toto dětské oddělení, můžete si vaši ratolest vystylovat o něco příjemněji. Slevy jsou na vybrané oblečení a na zimní boty. 

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace