1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / LIFESTYLE BLOG: "Minimální láska"

LIFESTYLE BLOG: "Minimální láska"

Díky svátku svatého Valentýna, na který hbitě reagovali všichni obchodníci, jsme v únoru zahlceni láskou. Číhá na nás všude, nejen v květinářstvích. 
My ale chceme být zahrnuty láskou po celý rok. I když jsme zrovna samy a nemáme s kým jít 14. února (nebo kdykoliv jindy) na rande. Ale nebyly bychom to my ženy, abychom si nedělaly radost samy :) S láskou ke šperkům a celkově ke krásným věcem jsme se snad všechny už narodily. A i když jsou šperky, které by žena měla dostat, spoustu jiných si můžeme koupit samy. 

Prodejna BIJOU BRIGITTE je pro nás něco jako cukrárnou, když jsme byly malé – nejradši bychom vyzkoušely všechno! Ale momentálně jsme zamilované do MINIMALISTICKÉHO STYLU v něžných růžových odstínech. Ta něžnost jemných řetízků a drobných přívěsků! 

Vrstvení

Trend vrstvení oblečení je jeden z top trendů posledních několika sezón, a tak logicky přechází i jinam než jen na oblečení. Vrstvit můžete i šperky. A velmi dobře se vrství právě tyto něžné a minimalistické řetízky. Můžete jich nosit hned několik najednou – třeba všechny své oblíbené. Nejlépe vyniknou v různých délkách. 

Mix

Nebojte se mixovat - stříbro se zlatem, žluté a růžové zlato nebo zlatý řetízek po babičce a bižuterii. Mixování materiálů platí i pro kombinaci s oblečením. Drobounké šperky budou působit něžně na holé kůži ve výstřihu s vašim oblíbeným tílkem, ale skvěle vyniknou i v kontrastu s chlupatým nebo hrubým svetrem. 

Prstýnkovaná

Vrstvit a kombinovat nemusíte jen náramky nebo řetízky – můžete se zaměřit na své ruce a navrstvit si několik prstýnků. Použijte i drobné prstýnky na konečky prstů. 

P.S. Ale nic se nemá přehánět! Máme vzkaz od Coco Chanel, která řekla: „Než žena odejde z domu, měla by se podívat do zrcadla a sundat jeden šperk ;)

S láskou
Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace