1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / Reprezentant prodejny/Vedoucí reprezentant prodejny Mobilů a příslušenství

Reprezentant prodejny/Vedoucí reprezentant prodejny Mobilů a příslušenství

Co u nás budeš dělat?

S prima kolegy v našem týmu expertů budeš aktivně oslovovat zákazníky na nejlepším obchodním místě ve Zlínském kraji-ve Zlatém jablku na prodejně WIMERS. Ohromíš je svými znalostmi experta, příjemným vystupováním a provedeš je celým světem mobilů i příslušenství. Nabídneš jim nejlepší řešení pro každého z nich (mobil, pouzdro, nabíječku, sklo, držáky do auta, paměťové karty, kabely, "něco na sport",...). Pokud něco nebudeš vědět, tak se poradíš se svými kolegy v týmu a najdeš řešení. Tvůj zákazník odchází nadšený s novým mobilem a příslušenstvím.

Požadujeme:

- výborné komunikační a prodejní dovednosti
- samostatnost
- cílevědomost
- praxi v prodeji

A jaká odměna Tě čeká?

Za tento prima "pokec" se zákazníky Tě určitě potěší dobrý základní plat 90-100/hod +  extra prémie podle výsledků (až + 0-100 hod).

Kde a jak budeš pracovat?

V příjemné prostředí v centru Zlína bez dojíždění. Žádná korporátní pravidla a "byrokracie". Pracovní doba: min. 2-3x týdně 9-21, z toho 1-2x měsíčně SO-NE s hodinovou pauzou na oběd).

Pokud máš zájem tak neváhej a pošli svůj životopis, průvodní dopis a foto na vedeni@wimers.cz. Těšíme se na Tebe.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace