1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / LIFESTYLE BLOG: Pastelkou proti stresu

LIFESTYLE BLOG: Pastelkou proti stresu

Určitě jste si jich v knihkupectvích všimli. Nebo jste je možná dostali jako dárek. ANITISTRESOVÉ OMALOVÁNKY – první u nás vyšly už v druhé polovině roku 2015 a jejich úspěch byl obrovský. Stále se vydávají nové edice omalovánek pro dospělé. Vycházejí celé série knih s předtištěnými obrázky, které přímo lákají k vybarvení.

Nejde ale o jednoduché obrázky. V omalovánkách najdete složité obrazce s květinami, zvířaty, keltskými vzory nebo mandalami. Speciální edice jsou dokonce koncipovány tak, že každá strana obsahuje jeden samostatný obrázek, který můžete lehce vytrhnout a třeba si jej zarámovat. Kvalitní papír je samozřejmostí.

Principem antistresových omalovánek je odreagovat se a odpočinout si. Při vybarvování mozek relaxuje, zapojuje centra určená pro kreativní vyjádření a vyvažuje tak logické myšlení a organizační procesy.

Je to prostě ideální možnost odpočinout si od práce nebo učení. Jednoduše se zastavte, sedněte si pohodlně do křesla, uvařte si čaj nebo si nalejte sklenku vína a vraťte se na chvíli do dětství.

V KNIHKUPECTVÍ NEOLUXOR najdete několik druhů omalovánek pro dospělé. My doporučujeme Tajnou zahradu v krásném bílo zlatém vydání. Blíží se Mezinárodní den žen, tak pokud hledáte dárek pro maminku, babičku nebo kamarádku, můžou být omalovánky jednou z možností. 

P.S. Doporučujeme k nim koupit nějaké krásné dřevěné pastelky!

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace