1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / LIFESTYLE BLOG: "Kouzlo okamžiku s Fuji Instax"

LIFESTYLE BLOG: "Kouzlo okamžiku s Fuji Instax"

Je to jako kouzlo, jednoduchý trik – zmáčknete a za chvíli držíte v ruce hotový snímek. Zachyťte okamžik jedinečné chvíle na fotografii, kterou si můžete schovat na památku nebo ji někomu darovat. 

V době, kdy všichni fotíme na chytré telefony, každou fotku minimálně ze tří úhlů pohledu a pak ji upravujeme filtry jsou polaroidové snímky trochu retro a v některých z nás můžou vyvolávat nostalgii. 

Možná proto po pár letech odmlky přichází znovu na výsluní a ve velkém stylu. Můžete si vybírat formáty, barvy nebo různé dodatečné funkce těchto foťáčků, ale také velkou škálu fotografií / černobílé nebo s různými grafikami. Filmy jsou dodávány v plastových kazetách po deseti kusech, které se velmi jednoduše aplikují. Celý proces nabití vašeho miláčka je opravdu snadný a díky barevným značkám byste se neměli splést a vložit kazetu s filmem správně. 

Samotný vznik fotografie je pak už docela fofr. Ihned po stisku spouště vyjede na horní straně fotoaparátu hotový snímek, který se na světlocitlivé vrstvě zobrazí asi tak do tří minut. Vliv na rychlost zobrazení finální fotografie má také teplota okolí, takže v ideálním případě si hotový snímek v plné podobě vychutnáte asi po pěti minutách. 

Focení s Fuji Instax si zamilujete. U každé fotky si můžete být jisti, že se stane opravdovým originálem. Nemůžete ji totiž už nijak upravit. A v tom je veškerá zábava a moment překvapení jak fotka vyšla. Můžete si tak jedinečné okamžiky z vaší dovolené nebo jen z jednoho krásného odpoledne s kamarádkami připomínat denně – třeba na nástěnce v práci.

Foťáky už nejsou ani tak drahou záležitostí. Oba dva modely, které jsme na focení měly zapůjčené od FOTOLAB.CZ, Fuji Instax Wide 300 nebo Instax Mini 70 vyjdou do tří tisíc korun. 

A právě FOTOLAB.cz si pro vás připravil překvapení – v průběhu celého NIGHT SHOPPINGU se můžete nechat vyfotit od hostesek a odnést si fotku domů na památku. Tak co, vyrazíte v pátek do Zlatého Jablka? Nezapomeňte na kostýmy! Těšíme se na vaše originální fotky!

Určitě v průběhu večera navštivte jejich stánek a prodejnu Fotolab.cz, kde uvidíte i naše fotografie, které jsme si udělaly během jednoho holčičího odpoledne.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace