1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "CALVIN KLEIN – věčný minimalismus"

Lifestyle blog: "CALVIN KLEIN – věčný minimalismus"

Logo CK je jedním z nejznámějších na světě a značku jako takovou asi nemusíme moc představovat. Ale přece jen něco málo: Americký módní návrhář Calvin Klein založil značku pod svým jménem roku 1968 a tehdy se specializoval především na džínovou kolekci. V roce 1982 představil poprvé kolekci spodního prádla, které je dnes nejprodávanější na světě. Reklamní kampaně značky jsou vždy provokující a kontroverzní – nejednou už byly v některých zemích zakázány. 

Nyní tato kultovní značka přichází i do Zlatého Jablka! V prodejně HILFIGER DENIM & PEPE JEANS denim v prvním patře jsou už první kousky z kolekce jaro/léto 2017 ve svěžích jemných barvách, a hlavně v mnoha odstínech růžové, která je barvou jara 2017. 

Najdete tady klasické mikiny, trika a tílka s logem CK, ale i spoustu jiných kousků – nás zaujaly třeba krásné jarní bombery v něžné růžové nebo v květovaném vzoru. Ale našim absolutním favoritem jsou teplákové tmavě šedé šaty, které můžete nosit jak na vaše oblíbené rifle nebo jako Petra na fotce, kde jsme je zkombinovaly s tylovou sukní a koženými botami na podpatku a dodaly jí tak trochu rebelského looku. Za zmínku rozhodně i kabelky, tam máme favoritek hned několik! Jsou mezi nimi klasické psaníčka, crossbody nebo i větší kabelky stylu vaku. No a ty barvy!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace