1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / Lee Cooper jaro-léto 2017

Lee Cooper jaro-léto 2017

UVOLNIT SVÉ REBELSTVÍ: manifest Lee Cooper za svobodu

Inspirována britskou kulturou a její nevázaností uvádí Lee Cooper ve znamení anarchie a odvahy kolekci jaro-léto 2017: Uvolnit své rebelství - životní styl, postoj, názor. 

"Uvolnit své rebelství" znamená trochu chaos v běžných každodenních chvílích a představuje smělost, kterou máte, když si obléknete své oblíbené džíny a tričko Lee Cooper a přitom máte pocit, že můžete svobodně dělat, co chcete, a že můžete dobýt svět! 

Už od roku 1908, kdy oblékala dělníky východního Londýna, až do 70. let, kdy byla vrcholem volby britských rockových kapel, jde Lee Cooper ruku v ruce s rebelským postojem a kulturou mladých lidí, kteří posouvají hranice ve všem, co dělají. 
Aby oslavila tento manifest svobody, zůstává Lee Cooper oddaná denimu, uvolněnému stylu a vzorům, které umožňují pohyb v dynamice města, a je věrná "nenucenému" osobnímu stylu pravé britské značky. 


DÁMSKÁ KOLEKCE 

Představte si jarní-letní ráno s jeho světlem a myšlenkou velkých příležitostí před vámi. Kolekce Lee Cooper SS17 přináší klasické modely z denimu, džíny Lee Cooper různých vzorů věnované různým typům těla a preferencím, smart casual slim fit košile pro dlouhé a slunečné dny v kanceláři, eko-kožené bundy pro stylový vzhled. 
Vždy HIT, trička Lee Cooper s logem značky a inspirujícími citacemi, které o vás vše řeknou.
Ke kompletnímu šatníku od rána do večera zahrnuje kolekce Lee Cooper midi sukně a capri kalhoty perfektně jdoucí dohromady s lehkými svetříky, vše představené v široké škále barev. 

Svým svěžím a eklektickým stylem je kolekce určena pro aktivní a nezávislé ženy, pro ty, které chtějí zanechat stopu v každém okamžiku a které se nebojí spojit klasické modely, které nikdy nevyjdou z módy, s postojem plným městských akcentů. 

 

PÁNSKÁ KOLEKCE

Manifest Lee Cooper je vytvořen na základě výzvy akce: "Uvolnit své rebelství!". A jaká barva se lépe hodí k odstartování jara než červená? Červená Lee Cooper, ikonická pro britskou značku, tak přítomná v této nové kolekci, jako mužská část, tak dobře vyvážená s různými odstíny modré, další symbolické barvy této značky. 

Nepostradatelnými klíčovými součástmi této pánské kolekce jsou základní trička s krátkým rukávem označená logem Lee Cooper. Vyjádření příslušnosti k efektnímu životnímu stylu těch, kteří se rozhodli oslavovat život v každém okamžiku. 
Vytvořená kolem autentických džín Lee Cooper - v celém sortimentu vzorů a barev - přináší kolekce jaro léto 2017 košile s vícenásobnými potisky, lehké pletené svetry v různých barevných provedeních, mikiny a sportovní vesty, vatované bundy a kožené motorkářské bundy. 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace