1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Něžná kráska"

Lifestyle blog: "Něžná kráska"

Limitované edice kosmetiky MANUFAKTURA vychází dvakrát do roka a tradičně obsahují sprchový gel, šampón, pečující krém na ruce, čaj a sirup – nyní je nově v prodeji kosmetická řada SEDMIKRÁSKA. Navazuje tak na úspěšnou řadu sedmikráskových pleťových specialit z loňského roku.  A jak design, tak produkty této řady jsou velmi povedené. 

My jsme zatím vyzkoušely tělový olej a zelený čaj s květy sedmikrásky – olej krásně voní a rychle se vstřebá do pokožky, která je pak krásně jemná.

Směs zeleného čaje, sedmikrásky, lípy, heřmánku a citrónové trávy je osvěžující a bude chutnat i v létě jako ledový čaj. Sedmikráskové květy obsahují mnoho cenných látek a v lidovém léčitelství se jejich nálevy využívají již mnoho let. Pomáhá zejména při dýchacích onemocněních a nemocech močových cest. V kombinaci se zeleným čajem posiluje imunitní systém.

Už v dobách dávno minulých byly sedmikrásky považovány za všelék a lidé věřili, že přináší štěstí. Síla těchto něžných kvítků, které zdobí trávníky téměř po celý rok, vychází z cenných minerálních látek, ovocných kyselin, proteinů a aminokyselin, které mají příznivý vliv na pokožku. Dokonale ji hydratují a rozjasňují. 

NÁŠ TIP!
100% přírodní minerální DEODORANT – je hypoalergení a vhodný tedy pro citlivou pokožku, nezanechává bílé stop na oblečení a není parfemovaný. My jsme z něj byly úplně paf a chystáme se jej vyzkoušet. Setkali jste se s touto „vymožeností“ už i vy? Podělte se s námi o vaše zkušenosti. 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace