1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Napravte si karmu!"

Lifestyle blog: "Napravte si karmu!"

UGO BAR ve Zlatém Jablku hlásí novinky! Všimli jste si? Vyzkoušeli jste? My jsme si konečně daly náš oblíbený oběd v parku. Není nad to, sednout si do trávy a dát si něco dobrého. Takže pokud vás ještě čekají státnice a zkoušky, doháníte známky na vysvědčení nebo máte náročný den v práci, stavte se v UGO a doplňte energii.

Trendy nehýbou jen módním světem, ale čím dál více se odráží i v tom co jíme. Ugo do své nabídky pravidelně zařazuje superpotraviny a nově i PROTEINY. Vyzkoušet tak můžete drinky s raw kakaem, spirulinou a PROTEINOVÉ SMOOTHIES.

Novinkou je rozdělení menu na šťávy a smoothies. Do všech nabízených drinků si můžete přidat jakoukoliv superpotravinu, protein nebo oblíbené ovoce z nabídky „Navíc“.

Pokud chcete super zdravou variantu, zvolte green smoothie se spirulinou. Spirulina, patří mezi přírodní doplňky stravy. Dodává energii a přispívá k duševní pohodě, posiluje imunitu, snižuje vysoký krevní tlak a pozitivně působí i při cukrovce, příznivě ovlivňuje trávení a podporuje detoxikaci krve, jater a ledvin. UMÍ DOSLOVA VŠECHNO! Tuhle superpotravinu najdete v UGO ve smoothie speciál avokádo, spirulina, špenát, citron, mango, jablko. Je to prostě sytá svačinka, kterou doplníte spoustu zdraví prospěšných látek.

Ugo drink se sezóní rebarborou je oblíbenou stálicí už z loňska, jen je tentokrát namíchaná s malinami a jablkem.

A co k rychlému a zdravému obědu? Vyzkoušejte některý z nových salátů:

Salát s uzeným kuřetem s kousky sýry a jablka

Salát se sušenými rajčaty s balkánským sýrem

Salát s řapíkatým celerem, cizrnou a granátovým jablkem

Užívejte léto a filmový festival!

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář
  • TaMalaJ

    Super! Lidé by si měli hlídat, co jedí, dnešní životospráva je někdy až k neuvěření. Měli by se zaměřit, aby měli vyváženou stravu.. Podle mě by se jídlo mělo vybírat stejně pečlivě třeba jako elektroniku (i když je pravda, že třeba koupě telefonu je investice na delší dobu) :)




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace