1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "DENIM sukně! Must-have tohoto léta"

Fashion blog: "DENIM sukně! Must-have tohoto léta"

Tento týden se vrací léto v plné síle! Bude horko. A pokud nemáte to štěstí a nemáte zrovna naplánovanou dovolenou, tak budete stejně jako my řešit každé ráno co na sebe, aby se to šílené vedro dalo přežít i ve městě.

Nejlepší variantou jsou šaty nebo SUKNĚ. Must-have letošního léta jsou hlavně ty DENIMOVÉ!

Džínovou sukni má v šatníku každá z nás, ať už novou nebo z dob dávno minulých. Letos se díky módním návrhářům a módním značkám vrátíme do sedmdesátých let a období krátkých mini. Takže je dost možné, že doma ve skříni najdete nějaký ztracený kousek z dob minulých.

Žhavým letním trendem jsou ty ze světlého denimu nebo černé, ale především do pasu. 

Pokud jste štíhlá, nebudete mít problém obléct si v podstatě jakoukoliv. Dbejte pak jen na to, aby vám ladily vzory (nebo samotná barva) se zbytkem outfitu a dalšími doplňky. My dvě se rády řídíme toho, že k výrazné sukni patří jednoduchý top. Pokud se budete také držet hesla „méně je více“, nemůžete šlápnout vedle. 

Jako v případě kteréhokoliv kousku, volte vždy takovou sukni, která vám zdůrazní vaše přednosti a zakryje nedostatky. Pokud nemáte štíhlý pas, neoblékejte sukni, která vám tento nedostatek zdůrazní. Ideální bude sukně volnějšího střihu. Pokud máte silnější stehna, neoblékejte se do krátké zvonové sukně do pasu. Klidně noste zvonovou sukni, ale v délce po kolena, která lichotí jakékoliv postavě. Pokud jste majitelka úzkého pasu a silnějších nohou, oblékněte právě sukni do pasu, která pas pěkně zvýrazní.

K džínové sukni můžete nosit jak tenisky, tak sandálky na klínku. Skvěle vypadají s bílým tílkem nebo oversized tričkem, jako má třeba Bára na fotkách. Tento outfit je pohodlný a hodí se do rozpálených ulic města. Elegantnější a ženštější varianty dosáhnete podpatky a zajímavou halenku jako Petra. 

Všechny možné střihy a barvy (a navíc ve slevách) najdete v H&M nebo třeba v GAS.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace