1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "BEST OF SUN"

Lifestyle blog: "BEST OF SUN"

SLUNEČNÍ BRÝLE jsou nejdůležitějším, nejnezbytnějším i nejvděčnějším doplňkem! Proto jejich výběru věnujte trochu více času než plavkám. Pokud si totiž vyberete dobře, je dost možné, že je budete nosit více než jednu sezónu.

A ta letošní přeje co nejvýraznějším brýlím – BAREVNÁ SKLA, VÝRAZNÉ OBROUČKY, KULATÉ A EXTRAVAGANTNÍ TVARY. Klasika v podobě pilotek nebo wayfare se nosí pořád a bude nosit, vy si ale kupte sluneční brýle, ve kterých budete vidět! 

My jsme pro vás vybraly to nejlepší ze Zlatého Jablka. A kde? ARX a MÁNIA – velký výběr značek, tvarů, barev…cenové rozpětí od těch levnějších až po dražší kousky. 

BAREVNÉ SKLA
Módní průmysl vám letos v létě dovoluje nosit na očích růžové brýle. A co si budeme nalhávat, někdy není na škodu vidět svět růžově. Vybrat si ale můžete i modré, žluté nebo zelené skla. Barevné jsou prostě trendy. Pokud se barev bojíte a nejste si jistá s čím je kombinovat, budou vypadat skvěle k all black outfitu a zaručeně budou budit pozornost.

ZRCADLOVÉ SKLA
Zrcadlové skla jsou hodně výrazné a hlavně vás budou bavit. Navíc vám zaručí sportovnější look. Noste je proto k teniskám a riflím.

KULATÉ TVARY
Kulaté brýle nesluší každému, ale když vám sednou, tak to stojí za to. P.S. Na „lenonky“ zapomeňte, hledejte spíš styl Willy Wonka;) 

EXTRAVAGANTNÍ TVARY
Jako první s nimi přišla Prada a v angličtině se jim říká „double-bridge“. V češtině takový výraz nemáme. Určitě nesluší každému, takže si je nepořizujte za každou cenu. Trendy jsou fajn, ale  vy noste hlavně to, co sluší vám. 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace