1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Fashion blog: "FC Fastav Zlín by Steilmann"

Fashion blog: "FC Fastav Zlín by Steilmann"

Spojení Steilmann a fotbal funguje velmi dobře už nějakou dobu. Proto se zlínští fotbalisté, včetně celého realizačního týmu, na cestu Evropskou ligou oblékli do modelů značky STONES by Steilmann. Tento outfit byl zvolen speciálně pro jejich pohodlí a reprezentaci mimo fotbalový stadion. 

Bílá košile, tmavé džíny, tmavě modrý kožený pásek a tmavě modré skvěle padnoucí sako – ležérní kombinace, která všem hráčům opravdu hodně slušela. 

Výprava FC Fastav Zlín takto odletí na zápasy do Moskvy, Kodaně a Tiraspolu a je jisté, že mimo hřiště ostudu neudělají. My jim ale přejeme, aby se jim dařilo i na hřišti a aby se mezi nejlepšími týmy Evropy neztratili! 

Oficiální oblečení pro zápasy evropské ligy vybrali stylisté značky a fotbalisté si je přišli vyzkoušet přímo na prodejnu Steilmann ve Zlatém Jablku. A my dvě jsme byly u toho! Focení to bylo náročné – tolik pánských modelů jsme ještě nefotily – ale hlavně zábavné. Aby se nám kluci nenudili, půjčili jsme jim adidas míč z HZH Sport, takže nám mohli předvést nejen svá vysportovaná těla, ale i něco ze svého umění.

A jak byli spokojení hráči?

My jsme si ihned všimli hráče Jeana-Davida Beauguela, který si nohavice modrých džín pohotově ohrnul, aby mu k jeho bílým teniskám perfektně sedly. Chválíme.

Čerstvá posila Vukadin Vukadinovič, který obleky v rámci evropských pohárů neobléká poprvé: „Měli jsme je v minulosti i v Jablonci, v rámci předkol evropské ligy. O módu se zajímám, ale přiznám se, že moc to nepřeháním. Každopádně jde o určitou reprezentaci našeho klubu a země v Evropě a je důležité podle toho i vypadat,“ je si vědom osmadvacetiletý útočník.

Největším módním guru je ve zlínské kabině nepochybně gólman Milan Švenger, pro kterého je móda velkou zálibou již několik let. „Obleky jsou naprosto skvělé! Steilmann je zkrátka záruka kvality a musím říct, že vybraný oblek mi dost sluší,“ pochvaluje si spokojeně nejlépe oblékaný muž zlínské kabiny. 

„Fotbal patří mezi obrovsky sledované společenské události a na takové úrovni by oblečení mělo byt samozřejmostí. V zahraničí jsou i týmy, které takto jezdí i na ligové zápasy. Já tudíž tento trend velmi podporuji,“ doplňuje Švenger. 

Sportu zdar! 

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace