1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "EXE JEANS – specialisté na jeans“

Lifestyle blog: "EXE JEANS – specialisté na jeans“

Asi se shodneme, že najít opravdu padnoucí rifle je vyžaduje notnou dávku trpělivosti, pár hodin zkoušení a návštěvu několika obchodů. Máme pro vás jeden tip, jak tento proces trochu zkrátit. V EXE JEANS si můžete vyzkoušet různé střihy, barvy a značky riflí na jednom místě

V prodejně EXE JEANS si vyberete z více jak 100 modelů pánských a dámských riflí! Z široké škály značek, mezi které patří stálice CROSS, MAVI, H.I.S., VIGOS a CUP of JOE se nově zařadila také značka MUSTANG. V jejich kolekcích najdete nejen rifle, ale i bundy, košile, trika, svetry, mikiny nebo doplňky – kožené pásky, čepice, sluneční brýle.

Nechtějte za každou cenu střih, který je trendy, ale vaší postavě není zrovna lichotivý. Nejdůležitější je najít ten správný střih právě pro vás. Je taky fajn mít v šatníku několik střihů riflí – jejich jednoduchým kombinováním pak získáte outfity pro různé příležitosti.

My jsme vyzkoušely několik modelů napříč značkami, střihy i barvami a vybraly jsme pro vás několik kousků, které stojí za to. Takže se na to pojďme podívat. 

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář
  • Marda

    pěkné




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace