1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "RED CODE"

Lifestyle blog: "RED CODE"

ČERVENÁ nás bombarduje ze všech stran. A i těm z vás, kteří jste věrní all black outfitům není na škodu to občas nějakou tou barvou rozbít. A proč ne rovnou červenou, která je nepřehlédnutelná a provokativní. Je to barva, která přitahuje všechny pohledy a díky které budete v těchto šedých zimních ulicích a chumelenicích, které nás tento týden čekají, vidět. 

Červená je jednoznačně barvou této sezóny. Vypadá to, že se celý svět zamiloval. Zamiloval do červené. Tradiční symbol lásky a touhy. A my toužíme alespoň po jednom červeném kousku. Pokud jste už loňskou zimu nosili červenou čepici, po vzoru modelky Cary Delevingne, je načase trochu přitvrdit. Čepice, šála, huňatý velký červený svetr jsou našimi favority. 

Kdo chce zajít dál, pořídí si červený kabát, boty nebo nejsdílenější bundu sociálních sítí – H&M red puffer jacket, kterou nosí i topmodelka Gigi Hadid. V oversized bundě, která připomíná spacák, vám zima opravdu nebude. 

Ukažte celému světu, že jste zamilovaní a trendy, vyrazte do zimních ulic v červené! A pokud to nechcete míchat s láskou, tak to můžete svést na Vánoce :)

Za fotky a nezapomenutelné focení na střeše Zlatého jablka děkujeme Lucii Urban // www.lucieurban.cz !

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace