1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Darujte krásu!"

Lifestyle blog: "Darujte krásu!"

Ne, nebudeme vám říkat, že do Vánoc to jsou necelé dva týdny. Místo toho vám poradíme, co koupit vašim blízkým. Pokud nákup dárků necháváte jako vždy na poslední chvíli, tak nezoufejte, my vás v tom nenecháme. Byly jsme se podívat v Parfumerii Douglas a tady se o vás postarají dokonale. Vždy usměvavé slečny a dámy z Douglas týmu oblékly letos úžasné sukýnky a jsou připraveny poradit i těm, kteří nemají ani páru co koupit. Mají přehled a vyberou s vámi malé drobnosti i větší dárky. 

A když jsme říkaly, že se o vás tady postarají dokonale, myslely jsme to vážně. Vybraný dárek vám tady totiž i zabalí a na vás už zůstane jen umístění dárku pod stromeček. 

Pokud si i přes veškerou péči nebudete jistí, můžete koupit dárkovou kartu, na kterou nahrajete libovolnou částku a výběr dárku necháte přímo na obdarovaném. A nezapomeňte, že v Parfumerii Douglas koupíte dárky nejen pro ženy, ale najdete tady i velký výběr pánské kosmetiky a parfémů.

I letos má Parfumerie Douglas originální dárek k nákupu nad 6 000,- Kč. Již posedmé přichází s exkluzivním vánočním dárkem, který pravidelně vzniká ve spolupráci s předními českými návrháři. Pro rok 2017 spojili síly s přední českou návrhářkou Beatou Rajskou, která navrhla elegantní pašmínu z luxusního materiálu s motivem, jež spojuje iniciály Beáty i Douglas – tedy „b“ a „d“. Beata vycházela ze své letošní kolekce, ve které měla vyšívané „b“. Inspirovalo ji to k obrácené verzi tohoto písmena, což je „d“ jako Douglas.

NÁŠ VÁNOČNÍ TIP je paletka Rising Star – která v sobě důmyslně skrývá pigmentované produkty na obličej, rty, oči i obočí. 

Na ADVENTNÍ KALENDÁŘ je pravda už trochu pozdě, ale i ten může být dárkem. Ve 24 okénkách se ukrývají dárky v podobě wellness produktů, péče o pleť, make-up a další doplňky z Douglas Collection. 

P.S. A když opravdu nevíte co, tak Chanel je vždycky dobrá volba :)

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace