1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "TIK-TAK"

Lifestyle blog: "TIK-TAK"

Do Vánoc už nám zbývá necelý týden a obchody budou tento týden plné k prasknutí. Pokud i vy ještě nemáte nakoupeny všechny dárky, nezoufejte, máme pro vás další HOT TIP! Protože šperky a hodinky potěší muže i ženu a jsou krásným dárkem. Abyste nemuseli chodit po Zlatém jablku sem a tam, a přemýšlet ve stresu, co na poslední chvíli vybrat – posíláme vás rovnou do prodejny Guess v 1. patře.

GUESS – to nejsou jen skvěle padnoucí džíny, kožené kabelky a kolekce oblečení, které podtrhují ženskost. Tato klasická značka, jejímž kampaním propůjčily tvář topmodelky Claudia Schiffer, Naomi Campbell nebo Eva Herzigová, nabízí i širokou škálu doplňků a šperky a hodinky. A nově najdete hodinky GUESS už jen v jejich značkové prodejně.

Z dámských můžete začít vybírat už z „unisex“ modelů, které jsou klasické a jednoduché. Pokud máte rády víc zdobnosti a extravagance, najdete tady několik modelů s kamínky Swarovski, zlaté hodinky a hodinky v barvě rose gold.

Ciferníky pánských hodinek jsou více technické a pásky jsou většinou kožené nebo kovové. Opět tady najdete jak sportovnější modely, tak ty elegantnější a společenské.  V pánské kolekci si dá vybrat ale i pro ženu, tak se nebojte, určitě společně s příjemným personálem prodejny vyberete ty pravé.

Výběr je opravdu velký a nakombinovat je můžete i s dalšími šperky, třeba s náramkem. 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace