1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "MIX IT – nejen snídaňová záchrana"

Lifestyle blog: "MIX IT – nejen snídaňová záchrana"

Možná jste jako spousta dalších lidí začali nový rok několika předsevzetími. Většina z nich se týká stravování a změny životního stylu. Pokud jste se tedy rozhodli, že v roce 2018 začnete cvičit a zlepšíte váš jídelníček, proč nezačít rovnou u snídaně. Snídaně je asi nejvíce opomíjené jídlo celého dne. A přitom jsou tak důležité. Pokud se totiž ráno dobře nasnídáte, nasměrujete to celý zbytek dne.

Samy víme, že přes týden někdy snídat stíháme a někdy také ne…

Dnes už velmi úspěšný projekt zdravých a kvalitních snídaní MIXIT.cz nenabízí jen müsli namíchané podle chutí každého zákazníka. Jejich sortiment nyní nabízí i křupavou zeleninu a ovoce, několik druhů tyčinek a sušenek, podle vlastní chuti si můžete namíchat i kaše a jako rychlou svačinu využít „pytlíky do kapsy“. 

Vše z tohoto sortimentu koupíte v prodejně SKLIZENO v přízemí Zlatého Jablka. A až tam budete, tak se nezapomeňte rozhlédnout po prodejně, protože tady najdete spoustu (nejen zdravých) dobrot!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace