1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Nalakujte to!"

Lifestyle blog: "Nalakujte to!"

S novým rokem je třeba zkoušet nové věci, a proto jsme si nechaly poprvé v životě upravit nehty od profesionálů. Udělaly jsme si naše klasické holčičí odpoledne – nákupy, kavárna….však to znáte ;) Každá z nás může říct, že je fajn si jednou za čas takový malý relax po práci naplánovat.

V EURONAILS v prvním patře Zlatého Jablka se nemusíte ani objednávat, takže když se rozhodnete, že si po náročném pracovním dni zasloužíte něco pro sebe, nebo vás čeká večer rande a nestíháte si doma upravit nehty, tak je to naprosto ideální. My jsme i s malým čekáním, které jsme stejně využily vybíráním barvy laku, odcházely asi za půl hodiny s novými upravenými nehty.

Záleží, jaké nehty si vyberete – my se obě vyhýbáme těm umělým, takže jsme si nechaly nalakovat nehty metodou SHELLACK, která je k nehtům nejšetrnější. Zároveň vám lak vydrží neporušený až tři týdny.

S výsledkem jsme naprosto spokojené a asi nezůstaneme jen u té první návštěvy. Co vy? Chodíte na nehty? A kterým dáváte přednost? Nezapomínejte na to, že každá žena by měla mít pěkně upravené nehty a neznamená to nutně neonové barvičky nebo třpytky. Vybrat si můžete klidně osvědčenou klasiku – francouzskou manikúru nebo nude tóny. 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace