1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Dokonalý muž"

Lifestyle blog: "Dokonalý muž"

My holky musíme mít přehled o všem. Pozorujeme. Když sedíme v kavárně nebo procházíme městem, všímáme si nejen ostatních holek – co mají na sobě, jakou mají kabelku nebo účes, ale neuniknou nám ani muži. Není to ani tak o tom, že bychom neustále hledaly pana Božského. Jde spíš o jakýsi průzkum. Průzkum, jestli v tom umí chodit už i muži. V některých městech nebo sousedních státech se muži můžeme inspirovat i my ženy – oversized věci nebo panské střihy jsou a budou trendy. Většinou je to ale stále opak a pořádný boj, ve kterém vyhrávají spíše tenisky pro každou příležitost a lyžařské bundy. Ale výjimky se najdou už i ve Zlíně!

Kabát vs. bunda

Je velká škoda, že mnozí muži (všech věkových kategorií) běžně nosí lyžařské bundy do školy, do práce, na rande….na svah určitě pestré barvy a vzory patří. Ale na každodenní nošení by si měl každý muž pořídit ještě jednu bundu nebo kabát. Nic nesedí muži víc, než kvalitní kabát perfektního střihu. Navíc, jste-li vyššího vzrůstu, můžete si dovolit i delší střih kabátu. Pokud to není úplně váš styl nebo se na to cítíte ještě mladí, pak si kupte lehkou péřovou bundu, která díky střihu a barevnosti nemusí vždy vypadat, jakoby jste si odskočili ze svahu. 

Košile

Je záhadou, že tohle muži ještě nepochopili. Protože nic nesluší chlapovi víc než KOŠILE. A pokud si koupíte košili z kvalitního materiálu a najdete ten správný střih pro vaši postavu, pak se v ní budete i dobře cítit. Při jejím nákupu si nechte rozhodně poradit a kupujte je ve specializovaných prodejnách – ve Zlatém Jablku určitě běžte do FERATT fashion nebo do STEILMANN/STONES, kde vám opravdu odborně poradí. Košili pro běžné nošení nemusíte nosit s kravatou, nechte rozepnutý poslední knoflík a v zimě na ni noste svetr.

Doplňky

U mužů platí základní pravidlo, co se týká pásku a bot – musí ladit a musí být ve stejné barvě. Pokud tedy máte černé boty, musíte mít černý pásek. To platí hlavně u společenských příležitostí.

Velká škoda je, že muži opomínají doplňky pro každodenní nošení. Teď v zimě jde třeba o šály nebo rukavice. Co se týká čepic, tak v zimě zkuste do města vynechat sportovní kulichy a zvolte spíše jednobarevné a jednoduché čepice, pro které je skvělé H&M. Také klobouky by vám mužům nemusely být cizí – když vám tak sluší. :) Nezapomeňte, že to jsou právě doplňky, které by z celkového outfitu měly udělat celek a neměly by ho naopak narušovat.

Stylové a kvalitní doplňky jako hodinky, peněženky a brýle najdete v prodejně ARX v prvním patře.

Co se týká šatníku je to u mužů stejné jako u žen – stačí mít pár kvalitních kousků a máte vyhráno. Nehledejte v tom vědu. Dejte přednost kvalitním materiálům a střihům a občas si nechejte poradit.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace