1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "PRAVOU NOHOU DO JARA!"

Lifestyle blog: "PRAVOU NOHOU DO JARA!"

Konečně jsme se dočkali pravého jarního počasí a můžeme odložit kabáty, teplé bundy, kotníkové boty a kozačky. Právě teď je správný čas na to vytáhnout jarní bundy a ukázat kotníky!

Možná už jste vyrazily ve svých oblíbených teniskách z loňska, ale jaro si říká o novinky. Po dlouhé zimě se probouzíme i my a většinou je to právě jarní období, kdy máme chuť provětrat šatník. Tak se pusťte do jarního úklidu a udělejte místo novým jarním kouskům!

A jaké boty si pořídit na jaro?

Metalické

Metalické kovové odstíny ovládly módní svět už loni. Trendy je zlatá, stříbrná a zajímavé detaily. Nosí se na teniskách, polobotkách, sandálech i na elegantních lodičkách. Oživí all black outfit a skvěle si rozumí s denimem. Výhodou je, že zlaté tenisky můžete nosit k riflím i k šatům a sukním.

Sportovní

Kombinace pohodlí a stylu. Vydržíte v nich běhat celý den po městě a podle pravidel módního světa se nosí naprosto ke všemu! Nosí se klasické bílé a černé, na platformě i se zajímavým prošitím. 

Mokasíny

Dámské mokasíny jsou na jaro ideální. Jejich variabilnost je neomezená – budou perfektní jak k elegantnímu outfitu, tak ke sportovnímu.  Noste je k riflím i k elegantním kalhotám, k šatům i k sukni. Ty hnědé z CCC jsou našim jarním favoritem!

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace