1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "voňavá viola"

Lifestyle blog: "voňavá viola"

Dnešní trendy v kosmetice se ubírají směrem minimalismu. Jedním ze znaků je zaměření se na obsah všech produktů, které používáme. Novým pravidlem je „méně je více“. Pečlivě tedy studujte obsah látek, kterých by mělo být co nejméně, aby nezatěžovaly vaši pokožku. Ta se pak musí vyrovnávat se vstřebáváním všech možných látek, což je příčinou alergických reakcí a toho, že je naše pleť tak citlivá. Všechny produkty MANUFAKTURA se řídí tímto posledním trendem a nenajdete v nich parabeny, silikony ani jiné chemické látky. 

Na jaře naše smysly jedou na plné obrátky. Vnímáme barvy a vůně, které jsou všude kolem nás. A určitě má každý z nás svou oblíbenou květinu, jejíž vůně nás dokáže přenést na oblíbené místo nebo ve vzpomínkách do minulosti. 

Květinového kouzla něžných fialek využívá i nová kosmetická řada VIOLA. Tato limitovaná řada je unikátní svým designem a vůní starých časů a Manufaktura ji uvedla na trh při příležitosti stého výročí založení republiky. Proto ta nostalgická vůně fialek. 

Fialky jsou známé pro své hydratační, zjemňující a omlazující účinky. Proto nás zaujala PLEŤOVÁ MLHA s hydratačním extraktem z fialky a pečujícím mandlovým olejem. Používejte ji ráno a večer na očištěnou pleť a před nanesením krému. Nebo ji mějte u sebe a hydratujte pleť kdykoliv během dne. 

Dalším tradičním produktem, který se dělá z fialek už od dob našich babiček a prababiček, je FIALKOVÝ SIRUP. Necháme na vás, jestli si z něj připravíte osvěžující limonádu nebo využijete prvorepublikového receptu na Skvostný fialkový Gin Fizz. 

Budete potřebovat:

1cl fialkový sirup, 4cl gin, 1cl šťávu z citrónu, 10cl perlivé vody, pár kostek ledu, plátek citrónu. 

Postup: 

Pro dosažení nejlahodnější chuti doporučujeme použití shakeru. Vložte do něj pár kostek ledu a všechny další ingredience, s výjimkou sodovky. S náramnou vervou protřepte a nalijte do vyšší sklenice. Dolejte sodovkou a servírujte.

Tak na zdraví! 

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace