1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Na oběd k UGOvi"

Lifestyle blog: "Na oběd k UGOvi"

Konečně jsme se UGO Salaterie dočkali i my ve Zlíně. UGO ovocné a zeleninové freshe jsme vám už nejednou představovaly a dnes pro vás máme UGO v novém. :)

Pokud chodíte pravidelně cvičit a pracujete na svém těle – plavková sezóna je přece jen za dveřmi, určitě vám neuniklo rozšíření prodejny UGO v přízemí Zlatého Jablka. Neexistuje nic zdravějšího, než pravidelný pohyb a čerstvé vydatné jídlo.

Začaly jsme teplou polévkou (rajčatovou a špenátovou). UGO vám dá na výběr z krémových a chutných polévek, plných zeleniny, skvělého koření a pouze přírodních ingrediencí. Rozhodně v nich nepotkáte mouku nebo dochucovala, ale i přes to si polévka zachová pořádnou hustotu a chuť. Nebojíme se říct, že by nám větší porce nahradila klidně i celý lehký oběd. UGO polévku určitě oceníte, pokud máte krátkou obědovou pauzu nebo jste měli pozdní snídani a ještě nemáte tak velký hlad. Předem můžete mrknout i na jejich web http://ugo.cz/polevky– kde zjistíte aktuální polévkovou nabídku na další dny.

Následoval druhý chod, v podobě salátu. V UGO zastávají zdraví životní styl, který vás nesmí nudit. Proto jsou jejich saláty s několika různých, ale skvěle kombinovaných surovin a vždy krásně vypadají. My jíme už očima. :) Saláty si můžete dát v lehké vegetariánské variantě nebo s masem. My jsme si vybraly jeden Farmářský s kuřetem a grilovanými brambory a druhý s pečeným lososem a skvělou jogurtovo– medovou zálivkou. Obě dvě jsme masožravky a po cvičení potřebujeme i pořádný kus masa.

Prostředí UGO Salaterie je krásné, prostorné a čistě, my jsme si ale saláty vzaly ven do parku, kde nás sluníčko vylákalo. Vyzkoušejte i vy obědy v UGO a uvidíte, že budete mnohem produktivnější – v práci i po ní.
A co na žízeň? Osvěžte se třemi jarními drinky s mátou, meduňkou nebo bazalkou. Jsou vynikající.
Tak na zdraví :)

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace