1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Narozeninová GOLDEN NIGHT

Lifestyle blog: Narozeninová GOLDEN NIGHT

V pátek 11. května jste společně s námi oslavili 10. narozeniny Zlatého Jablka.  Byla to párty ve velkém stylu a nekonečném proudu zábavy. Vcházely jsme po červeném koberci s welcome drinkem v rukou a mohly jsme si připadat jako velké hvězdy.

Večer odstartovalo vystoupení skupiny Mirror Family, kterou jste mohli znát už z pořadu Česko Slovensko má Talent. Vystupují ve speciálních kostýmech, kdy jsou pokryti stovkami zrcadýlek od hlavy až k patě. Díky tomu se na pódiu rozjela jedinečná show s nadpozemskými bytostmi odrážející světla, barvy i obličeje diváků.

Celým večerem nás provázel český Superman Leoš Mareš, který se po 10 letech vrátil na místo činu, kdy byl moderátorem i při slavnostním otevření obchodního centra.

Nádech luxusu a významnosti večera umocnila módní show sourozeneckého dua PONER, jejichž nádherné šaty předvedly přední české modelky v čele s Miss České republiky Kateřinou Průšovou a Anetou Vignerovou. Každý model v sobě nesl prvky luxusu a svou něžností podtrhoval ženskou krásu. Tu jsme mohli obdivovat naplno s příchodem Patrika “Rytmuse” Vrbovského, jehož vystoupení skvěle doplňovaly tytéž modelky v sexy a odvážném spodním prádle. Sám Rytmus si jejich přítomnost na pódiu užíval a živě přenášel na svůj instagram.

V polovině večera proběhlo předání šeku v hodnotě 50 000 korun, které darovalo OC Zlaté Jablko nadaci Korunka Luhačovice.

V 21 hodin se také otevřely obchody, které měly připravené speciální slevové akce. Kdy jindy si můžete užít nakupování za doprovodu sexy ženského tria InFlagranti a DJ Saxo Francis než při jedinečné GOLDEN NIGHT.

My jsme si tento páteční večer užily, co vy? Přejeme Zlatému Jablku spoustu spokojených zákazníků v dalších desetiletích. Na zdraví.

Petra a Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace