1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Espadrilky vládnou létu. Čím barevnější – tím lepší"

Lifestyle blog: "Espadrilky vládnou létu. Čím barevnější – tím lepší"

V jarních a letních měsících je náš botník trochu pestřejší a bohatší než třeba v zimě. Aspoň my to tak máme. Kdo by všem těm variantám a barvám odolal. Proto většinou nezůstaneme jen u jednoho páru sandálek, ale neodoláme ani sportovním nebo zdravotním nazouvákům, otevřeným platformám, teniskám….a už několikátou sezónu se na vrcholku oblíbenosti drží také ESPADRILKY.

Tento typ bot je na jaro a léto naprosto dokonalý. Jsou pohodlné a zároveň vypadají dobře – k šatům, šortkám i riflím. Prostě takové univerzální boty, které si můžete vzít do města i na pláž. Asi vás tedy nepřekvapí, že jejich původ je ve slunném Španělsku. Jsou hodně ležérní a neformální, takže pokud máte v plánu výlet s přáteli, večerní grilování nebo celodenní běhání po městě, budou tou nejlepší volbou. Oblíbené jsou hlavně pro svou lehkost a pohodlí.

Espadrilky jsou nazouvací boty s plátěným svrškem a charakteristickou podrážkou, která je vytvořená smotáním jutového lana o průměru cca 1 cm. Vybírat můžete z mnoha variant barev, vzorů, ale také materiálů. Můžete najít i ty bez juty na podrážce. Na léto neuděláte chybu s námořnickými proužky, květinovým vzorem a pestrými barvami. Skvěle doladí váš městský letní styl. Nezapomeňte outfit doladit letními doplňky – koženou kabelku nahraďte proutěným košíkem (naprosto úžasné mají právě v H&M), přidejte slamák nebo šátek na hlavu.

Přesvědčte se sami, že „volnočasová“ obuv nejsou jen tenisky. My jsme vyzkoušely novou kolekci v našem oblíbeném INN Shoes.  

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace