1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Rekonstrukce povrchu 3. podlaží parkovacího domu OZC Zlaté jablko

Rekonstrukce povrchu 3. podlaží parkovacího domu OZC Zlaté jablko

Od pondělí 2. července bude motoristům uzavřeno poslední patro parkovacího domu OZC Zlatého jablka. Důvodem je obnova povrchu této části parkoviště. Oprava střechy parkoviště bude trvat do konce července a vyjde na 5 milionů korun.

Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko zahájí v pondělí 2. července rekonstrukci posledního patra parkovacího domu. „Kapacita parkoviště se tak dočasně sníží o 73 z celkového počtu 270 míst,“ uvádí ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl a dodává: „Omlouváme se tímto návštěvníkům za vzniklé komplikace a věříme, že právě v době prázdninového provozu toto omezení nepřinese větší komplikace.“

Střecha parkovacího domu se tak již koncem července dočká nového povrchu. Jeho obnova je další ze série rozsáhlých plánovaných renovací a oprav, které vedení Zlatého jablka letos realizuje nejen na parkovišti, ale také ve vnitřních a vnějších prostorách centra. „Kromě výmalby, výměny svítidel a nového povrchu na střeše, chceme navíc instalovat kamery pro detekci SPZ vozidel a další pokladnu ve 2. patře. Tyto novinky v parkovacím domě by měly přispět ke zvýšení komfortu a urychlení placení našich zákazníků,“ upřesňuje ředitel centra.

Parkovací dům byl otevřený v závěru roku 2007. Nabízí na čtyřech podlažích 270 parkovacích míst. Od začátku dubna 2015 zde mohou majitelé elektromobilů využívat i jedinou dobíjecí stanici ve Zlínském kraji. Díky příznivé ceně a strategické poloze je kapacita parkoviště každý den ve špičku plně vytížená a počet parkujících vozidel se meziročně neustále zvyšuje.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace