1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Snídaně v KFC? Ano!"

Lifestyle blog: "Snídaně v KFC? Ano!"

Víte, že téměř třetina Čechů nesnídá doma, ale dává přednost snídani v kavárnách nebo bistrech? A jejich počet stále stoupá. I proto se většina podniků zaměřuje na snídaně čím dál víc. Ale kam chodit na snídani ve Zlíně? A to každý den v týdnu, včetně víkendů?

Nyní si můžete dát snídani i v KFC ve Zlatém Jablku! My jsme neodolaly a byly ji ihned vyzkoušet. Jaké jsou naše dojmy? Víc než pozitivní! Snídani jsme si užily uprostřed týdne, probraly jsme u ní novinky ze Zlatého Jablka, letní slevy a odcházely jsme spokojené a najezené.

Snídaňové menu je v nabídce každý den do půl jedenácté a vybírat můžete hned z několika variant – sladkých i slaných. Snídat můžete toasty s vajíčkem, qurrito s vejcem, úžasnou slaninou a čedarem nebo bagel s tradičním kuřetem. Pokud chcete od každého něco, vyberte si velký snídaňový talíř s volskými oky, slaninou, kuřecími stripsy, zeleninou a bramborovými rösti, které chutnají fakt skvěle.

Jestli potom zvládnete ještě sladkou tečku, doporučujeme lívance s čokoládovou, jahodovou nebo karamelovou polevou. V KFC, ale myslí i na ty, co dávají přednost lehčí snídani. Proto si k ranní kávě můžete dát klasické müsli s jogurtem a jahodami.

My dvě jsme velké milovnice snídaní a dokážeme snídat až do oběda :) Takže za nás velká spokojenost. Nejvíce nám chutnal snídaňový talíř s bramborovými rösti a dvojitý toast s vajíčky a slaninou! Na ten si zajdeme znovu.

Co vy, už jste byli vyzkoušet snídaně v KFC? Prázdniny jsou na to ideální!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář
  • AnkitaMishra

    Propagovat podobnou nechutnou krádež ze strany KFC by mělo být trestné. Náklady na ten jejich snídaňový pahnus jsou cca 2 Kč a prodejní cena je 79 Kč nebo 109 Kč. Dobré chutnání. Recenzi nalezenete např. zde https://www.youtube.com/watch?v=shKQUgPP-wY




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace