1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Zlaté jablko nabídne bohatý program fanouškům Barum Rally

Zlaté jablko nabídne bohatý program fanouškům Barum Rally

Doprovodný program k oblíbené motoristické akci začíná v obchodním centru Zlaté jablko už v pondělí 6. srpna. 48. ročník Barum Czech Rally Zlín si zde mohou návštěvníci zpestřit prohlídkou expozice rally speciálů známých jezdců či výstavy obrazů, soutěžemi o atraktivní ceny i autogramiádami. Otevřen bude také fanshop se vstupenkami a předměty s logem rally. Barumku i program ve Zlatém jablku pak uzavře tisková konference vítězů rally v neděli 26. srpna.

Srpen se v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ponese ve znamení Barum Rally. I letos přinese fanouškům motosportu atraktivní zábavu, setkání s předními rally jezdci a soutěže o velmi zajímavé ceny, k nimž nově bude patřit výhra v podobě Škody Fabie R5 na rok zdarma.

Jako první se v období od 6. do 19. srpna představí šest rally speciálů významných jezdců. O týden později, od 13. srpna, bude k vidění výstava obrazů malíře Daniela Šenkeříka. Připravena je  také série soutěží o rally zážitky na sociálních sítích Zlatého jablka. „Fanouškům doporučujeme sledovat nás facebook a instagram. Příležitostí, jak se zúčastnit soutěží, bude hned několik,“ uvedl Jiří Kratochvíl, ředitel Zlatého jablka. „Hraje se o opravdu zajímavé ceny, jako je spolujízda s rally pilotem, let vrtulníkem nad závodem, VIP balíčky a další.“

Fanshop bude otevřen od 13. do 26. srpna vždy od 10 do 20 hodin, v prodeji budou nejen vstupenky a permanentky na Barum Rally, ale i trička, čepice, klobouky, samolepky, sluneční brýle a další předměty s motivem rally.

21. srpna proběhne první autogramiáda rally jezdců. Příležitost získat podpisy závodníků se pak bude opakovat ještě o dva dny později, 23. srpna. Do třetice zavítají ti nejlepší jezdci do Zlatého jablka 26. srpna na závěrečnou tiskovou konferenci s vítězi Barum Rally.

Zcela nová soutěž „Natři Honzu“ je připravena ve dnech 20. - 26. srpna. Úkolem soutěžících je porazit mistra republiky Jana Kopeckého na simulátoru Škoda Fabia R5. Majitel nejrychlejšího času bude moci užívat limitovanou edici Škoda Fabia R5 po celý rok zdarma. Průběžné výsledky lze sledovat na www.natrihonzu.cz.

48. ročník Barum Czech Rally Zlín ve Zlatém jablku:

6. - 19. 8.            Expozice 6 rally speciálů významných jezdců

13. - 19. 8.          Výstava obrazů malíře Daniela Šenkeříka

13. - 26. 8.          Otevřen fanshop se vstupenkami a rally předměty (denně od 10 do 20 h)

20. - 26. 8.          Soutěž na simulátoru o Škodu Fabii R5 na rok zdarma (www.natrihonzu.cz)

21. 8.                   Autogramiáda rally jezdců

23. 8.                   Autogramiáda rally jezdců

24. - 26. 8.          Škoda park na náměstí Míru s atraktivním programem pro děti i dospělé

26. 8.                   Tisková konference vítězů Barum Czech Rally Zlín

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace