1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Poslední patro parkingu zprovozněno. Zjednodušili jsme i výjezd.

Poslední patro parkingu zprovozněno. Zjednodušili jsme i výjezd.

Od neděle 5. srpna je opět v provozu poslední patro parkovacího domu OZC Zlatého jablka. Rekonstrukce povrchu střechy parkoviště trvala měsíc. Současně byl do provozu uvedený nový kamerový systém, který zjednoduší a zrychlí výjezd z parkoviště.

Podle plánu se obnova povrchu na střeše parkovacího domu uskutečnila v průběhu měsíce července a dokončena byla o prvním srpnovém víkendu. Jeho rekonstrukce vyšla na 5 milionů korun a je další ze série rozsáhlých plánovaných renovací a oprav, které vedení Zlatého jablka letos realizuje nejen na parkovišti, ale také ve vnitřních a vnějších prostorách centra.

V souvislosti s nimi mohli řidiči v posledních dnech zaznamenat i další příjemnou novinku. Byly zde instalovány speciální kamery pro detekci SPZ vozidel a další pokladna ve 2. patře, které by měly přispět ke zvýšení komfortu a urychlení placení. „Prakticky to znamená, že u výjezdové závory již není třeba vkládat uhrazený parkovací lístek do panelu. Systém sám rozpozná, že u příslušného vozidla již bylo parkovné zaplaceno, vysvětluje ředitel obchodního centra Jiří Kratochvíl.

Parkovací dům byl otevřený v závěru roku 2007. Nabízí na čtyřech podlažích 270 parkovacích míst. Od začátku dubna 2015 zde mohou majitelé elektromobilů využívat i jedinou dobíjecí stanici ve Zlínském kraji. Díky příznivé ceně a strategické poloze je kapacita parkoviště každý den ve špičku plně vytížená a počet parkujících vozidel se meziročně neustále zvyšuje.

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace