1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Škola volá"

Lifestyle blog: "Škola volá"

Je to neuvěřitelné, ale prázdniny se pomalu blíží ke svému konci a především rodiče s dětmi musí začít myslet na povinnosti, které je od září čekají. Ale přiznejme si, že v létě jedeme všichni tak na půl plynu a i my, co už máme školu za sebou, si užíváme volnější režim a sbíráme sílu ze sluníčka na následující nabitý podzim a konec roku. 

Zkrátka všechny nás čeká návrat do poprázdninové reality, i když každého trochu jinak. Asi nejvíce se těší budoucí prvňáčci. Zato jejich rodiče budou následující poslední dny prázdnin pod lehkým stresem, aby na nic nezapomněli.. :) My pro vás máme pár tipů pro malé i větší školáky, díky kterým bude ten start nového školního roku snad trochu méně hektický.

Asi tou nejdůležitější věcí je ŠKOLNÍ BATOH – tomu byste měli určitě věnovat pozornost a vybrat takový, který bude nejen hezký, ale hlavně kvalitní. V novém předškolním letáku INTERSPORT najdete ve slevě hned dva batohy – Quiksilver pro kluky a modrý se vzorem Roxy pro holky. Určitě vyberete, ale i z jejich další velké nabídky.

Pro malé školáky mají v Intersportu i teplákové soupravy, tenisky a outdoorové oblečení pro sychravé podzimní dny, které nám teď přijdou asi hodně vzdálené.

Jejich slevová školní nabídka platí od 13.8. do 2.9. a určitě si z ní vyberete! A my děkujeme naší malé modelce Vanesce za skvělé focení a věříme, že se všichni prvňáci těší do školy stejně, jako ona. :)

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace