1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Podzimní Nautica"

Lifestyle blog: "Podzimní Nautica"

Po nějaké době jsme opět zavítaly do prodejny NAUTICA v prvním patře Zlatého jablka a protože se nám do Zlína vrátil náš oblíbený model, nafotily jsme s ním pro vás pár pánských outfitů.

Nautica je americká značka, která je úzce spjatá především s mořem a jachtami – na to odkazuje samotný název (vychází z latinského „nauticus“, což znamená „lodní“) i logo s napnutými plachtami, ale jejich kolekce v duchu aktivního a dobrodružného života jsou šikovně upraveny pro všechny, kteří toužit objevovat svět. Jejich oblečení můžete tedy klidně nosit i v ulicích Zlína nebo v něm brázdit Baťův kanál. Dobrodružství přece nemá hranice.

Pánská kolekce je postavená na polo tričkách, košilích, které mají perfektní střih a najdete tady i dokonale padnoucí kalhoty. Střih i materiály zaručují pohodlí a celá kolekce je laděná tak, aby se jednotlivé kousky daly kombinovat a vrstvit. Spojuje je nejen barevná linka, ale i vzory. A pánové by se neměli bát kontrastů – nechejte třeba vyniknout tmavě modrý límeček košile nebo polo trika z pod červeného svetru.

Všechno oblečení, které vidíte na fotkách je z nové podzimní kolekce značky NAUTICA. Další kousky budou postupně přibývat a my se sem máme v plánu brzy vrátit, abychom nafotily podzimní kolekci úžasné značky BARBOUR.

Samozřejmě jsme si prošly i dámskou kolekci, která prozatím obsahuje kousky ideální pro teplé babí léto. Stačí si trochu pohrát s vrstvením a ráno při cestě do práce nebudete mrznout a přes den, kdy se teploty ještě šplhají nad 25 stupňů, vám bude příjemně. Našim absolutním favoritem se stal nádherný šedý svetr s rukávem po lokty, který v kombinaci s bílou riflovou sukní a bundou vypadal naprosto úžasně. No, přece jen se asi s podzimem vrátíme k našim oblíbeným základním barvám a bílou barvu nosíme celé léto, takže si ji užijeme ještě i v teplém podzimu.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace