1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Manufaktura "Fly away"

Lifestyle blog: Manufaktura "Fly away"

Manufaktura přichází s novou limitovanou kolekcí – tentokrát pro muže. Edice s motivem historického letadla vychází u příležitosti oslav stého výročí založení našeho státu a s nostalgií vzpomíná na gentlemany První republiky.

Pánská kosmetika je obohacena o unikátní přírodní složky bylin, které jsou specifické pro potřeby mužské pokožky. Její vůně je inspirována nebem samotným – svěžím vzduchem, modrou oblohou i trochu záhadnou noční oblohou. Citrón a bergamot přináší svěžest, muškátový oříšek tajemnou a kořeněnou vůni a cedr se snaží dotknout nekonečně modré oblohy. Tato jedinečná kombinace je určena nejen pro milovníky historických letadel, které je jejím motivem, ale bude slušet všem mužům, kteří hledají dobrodružství.

Kolekce obsahuje sprchový gel a šampón 2 v 1, který pánové ocení asi nejvíce. Kombinace bylin přinese úlevu namoženým svalům a chmel pak pečuje především o vlasy. Stimuluje jejich růst a zabraňuje vypadávání vlasů. Dále pak balzám po holení, toaletní vodu a silný černý čaj s neobvyklou chutí červeného pepře a chmele.

Pokud hledáte vhodný dárek k narozeninám nebo třeba jen tak, tady určitě vyberete.  Všechny kosmetické produkty této limitované edice jsou navíc VEGAN.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace