1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "INN – SHOES boty inspirované podzimem"

Lifestyle blog: "INN – SHOES boty inspirované podzimem"

Jaké jsou nejvýraznější trendy v obuvi pro tento podzim? Nebaví vás chodit celý den po obchodech a hledat ty pravé pro vás? Udělaly jsme to za vás! Jděte rovnou do prodejny INN – SHOES v 1. patře Zlatého Jablka, kde najdete od každého něco. Jen pozor, krásné jsou opravdu všechny.

Kotníkové boty na jehlovém podpatku s úzkou špičkou noste jak k riflím, tak k sukni a šatům. Jsou univerzální, elegantní a sexy. Pokud jste zvyklá na podpatky a vydržíte v nich běhat celý den, můžete tak večer jen vyměnit svetr za bílou oversized košili nebo top a máte outfit jak do práce, tak na páteční večer v baru. Jestli jste méně zdatná v podpatcích, zvolte ty se silnějším podpatkem, který je pro chladnější a propršené dny přece jen praktičtější. Jednoduché hladké jsou klasika, ale nebojte se odvázat i s detaily v podobě aplikací, kování nebo výrazných struktu

Noste kotníkové boty i k šatům. Podzim je na to ideální období, kdy není ještě tak velká zima a zároveň teplo a především - vypadá to rebelsky krásně. Stačí přidat koženou bundu, která bude s botami nebo kabelkou korespondovat. Můžete si s nimi i trochu hrát a nechat vyniknout zajímavým detailům – třeba vykukující ozdobný lem ponožek.

Jakou na podzim zvolit barvu?

Ano černá je klasika a nic s ní nezkazíte. Navíc se jednoduše kombinuje a je věčná. Pokud vás ale baví sledovat aktuální trendy a troufnete si i na barvy nebo zvířecí vzory, jen do toho! Pro odvážné je tady červená nebo vínová. Z doplňku, jako jsou boty, se tak rázem stane hlavní prvek celého outfitu. V případě hodně výrazných bot, už buďte umírněnější co se zbytku otfitu týče a oblečte si černé rifle, rolák a jednoduchý kabát.

Dalším trendem pro vás odvážnější jsou BAREVNÉ PODPATKY. Tento barevný detail můžete kombinovat s ostatními barevnými prvky ve vašem outfitu a nemusíte se držet jen jedné barvy. V barevnosti vám nejvíce pomůže příroda. Inspirujte se u květin a stromů. Protože, co ladí v přírodě, bude ladit i na vás. :)

A jestli něco milujeme, něco co je už několik sezón věčné, pak to jsou CHELSEA nebo BIKER BOOTS. Pokud se vám nějakým nedopatřením stalo, že je ještě nevlastníte, tak to ihned napravte. Protože pak už na podzim (i zimu) nebudete chtít nosit nic jiného. Ano, občas je vystřídejte se sexy kozačkami, ale tohle je zaručené pohodlí do každého počasí. Jak Chelsea s gumou u kotníku, tak Biker boty se sněrováním, vypadají dobře k riflím, kalhotám, sukni i šatům. Určitě do nich investujte a vyberte kožené, protože tyhle boty toho s vámi nachodí hodně.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace