1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Zima v péřovce"

Lifestyle blog: "Zima v péřovce"

Jak zůstat v teple a nevypadat jako sněhulák? V zimě není čas na hrdinství a zbytečné odhalování. I přesto ale můžete vypadat stylově. Jak na to? Základem je umět správně vrstvit a vybrat si na zimu správnou bundu!

PÉŘOVÁ BUNDA je správnou odpovědí na opravdu chladné dny, kdy mrzne až praští a venku poletuje sníh. Ano, počasí je k nám zatím docela vlídné, ale sněhu a mrazu si ještě užijeme dost. Proto jsme za vás prošly obchody ve Zlatém Jablku a vybraly ty nejlepší kousky péřových bund – snažily jsme se udělat výběr pestrý co se týká střihů i ceny. Takže na fotkách najdete jak levnější varianty, tak ty dražší kousky s pravým peřím. Do těch sice budete muset trochu víc investovat, ale taková černá krátká péřovka je klasika, která není žádným módním výstřelkem, ale vynosíte ji určitě několik sezón.

A jaké jsou naše tipy?

Oversized – čím větší tím lepší. To platí jak u dlouhých péřovek, které budou vypadat nejlíp se skinny střihem riflí a botami na vysokém podpatku, tak u prošívaných bund s délkou do pasu. Oba tyto střihy vynosíte i k šatům, jen musíte dobře vybírat ten pravý střih, takže se zkoušení nevyhýbejte.

Elegantnější variantou bude dlouhá černá péřovka s kožíškem na kapuci a páskem. Takovou najdete v prodejně GUESS v prvním patře Zlatého Jablka a bude právě tou klasikou, do které se vyplatí investovat.

Zajímavě bude vypadat i prošívaná bunda z prodejny ByWendy, která je variantou 3v1. Můžete ji nosit jen jako bundu nebo jen jako vestu, ale také obojí dohromady! Pokud jste v zimě věčně zmrzlá, tahle bunda bude pro vás to pravé. A co třeba péřová dlouhá vesta? Pod tu se hodí huňatý, pletený svetr nebo kožená bundička, které se ani v zimě nechcete vzdát.

Levnější varianty péřových bund v různých barevných provedeních (střeba metalické <3 ) najdete v prodejnách Terranova nebo H&M.

Takže před zimou a sněhem se vydejte do Zlatého Jablka, protože tady si určitě vyberete!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace