1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "LET IT SHINE S JOLLEO"

Lifestyle blog: "LET IT SHINE S JOLLEO"

Rok 2018 byl ve Zlatém Jablku ve znamení změn a novinek. A my vám můžeme poodhalit, že v tom letošním roce nás ještě další novinky čekají. Ale postupně.

Naše první kroky v novém roce nás vedly do klenotnictví JOLLEO, které otevřelo v prosinci. Asi jsme ani nečekaly, že tam strávíme takovou dobu a že si vyzkoušíme tolik šperků. Návštěvu jsme si moc užily i proto, že se o nás starali jako o opravdové princezny.

V jejich nabídce najdete široký výběr zásnubních a snubních prstenů – klasické, jednoduché, ale i výrazné a extravagantní kombinace žlutého a bílého zlata. My jsme nevěděly po kterých sáhnout dřív. Jejich kolekce je opravdu jedinečná a na špercích je vidět kvalitní zlatnická práce, která opouští komfortní zónu konzervativních návrhů a přichází s novými nápady. 

Zaujaly nás ale i neobvyklé sady šperků nebo jemné zlaté náramky. To své si tady najde opravdu každý. Ať už budete vybírat dárek k narozeninám, výročí nebo nastane ten pravý čas a vy přijdete vybírat zásnubní prsten, jako třeba jeden mladý muž, který ho vybíral ve stejnou chvíli, když jsme si prodejnu procházely my dvě. Dotyčn slečna bude určitě moc spokojena ;) protože právě v tomto klenotnictví jsou schopni uspokojit nejednoho náročného zákazníka.

Nároční bývají muži při výběru hodinek. I tady, ale najdete velký výběr od těch nejlepších švýcarských hodinářských značek jako je Tissot, Festina, Frederique Constant, Certina, Casio a další. My jsme si mohly vyzkoušet opravdové skvosty od švýcarské značky MAURICE LACROIX, jejíž hodinky najdete ve Zlínském kraji právě jen v klenotnictví Jolleo ve Zlatém Jablku.

Na fotkách si můžete prohlédnout opravdu jen malou ochutnávku. Doporučujeme osobní návštěvu, protože jen tak si odnesete šperk, který opravdu vyjadřuje to, co cítíte.

My děkujeme za návštěvu a těšíme na další!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace