1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "It's Valentine time!"

Lifestyle blog: "It's Valentine time!"

<3 “Nejkrásnější pohled je ten, který sdílím s tebou” nebo <3 “Láska je poezie smyslů”...ano už je zase tady, opět po roce svátek všech zamilovaných. <3 Ten pravý a dokonalý PÁR valentýnských ponožek najdete nejen v Calzedonia.

Proč se ale s tak velkou oblibou sv. Valentýn slaví? Valentýn byl kněz starého Říma, který byl spojován s láskou proto, že potají oddával mladé zaláskované páry. Romantika co? Kněz sv. Valentýn měl prý navíc speciální léčivé schopnosti, díky kterým uzdravil srdce mnoha lidí. Později ho za tyto činy ale uzavřeli do žaláře, kde následně mučednickou smrtí, právě 14. února zemřel.

Ale teď zpět k něčemu veselejšímu. Co vy? Už jste přemýšleli, jak letos překvapit vašeho nejbližšího na Valentýna? Nejčastějším dárkem od muže je stále květina – krásná a voňavá klasika. <3 Na druhém a třetím místě v tipech na zamilované dárečky jsou sladkosti nebo návštěvy restaurací, které jsou na příchody milenců se svými speciálními nabídkami také náležitě připraveni. Dalším krásným dárkem může být oblíbený parfém vašeho partnera nebo třeba svůdné ženské, ale i mužské spodní prádlo.

A právě zamilované prádlo a punčochy najdete v prodejně Calzedonia v přízemí Zlatého Jablka, která vám pomůžeme dostat se do romantické nálady s jejich novou Valentýnskou kolekcí. Zavalte vaše blízké úžasnými punčocháči nebo ponožkami ozdobené valentýnským <3 vzorem, ať už chcete za lásku poděkovat příteli, kamarádce nebo vaší mamince.

Na tématické kousky můžete zajít i do prodejny H&M, kde jsme objevily nádherné srdíčkové košile na spaní. <3

Výběr je opravdu velký, obchodníci se předhánějí v nabídce a určitě i vy najdete ten správný dáreček. A pokud moc Valentýna neslavíte, přineste kytičku nebo Milka čokoládu vašemu blízkému jen tak.

Zamilovaný únor přeje,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace