1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "MASTERPIECE BY SIMONA"

Lifestyle blog: "MASTERPIECE BY SIMONA"

Simona Krainová je podnikavá a velmi aktivní žena. V modelingové branži působí už více jak dvacet let a rozhodně má stále co nabídnout. Její nejnovější počin si můžete nyní koupit i ve Zlatém Jablku!

Beauty nápoj „Masterpiece by Simona“ najdete v Parfumerii Douglas, kde jej osobně představila 14. března při slavnostním znovuotevření zrekonstruované prodejny.

A co se vlastně pod tímto mistrovským kouskem skrývá? Jde o unikátní instantní nápoj, který vznikl spojením tří druhů vysoce funkčního kolagenu, kyseliny hyaluronové, biotinu a vitamínů (vysoké dávky zinku, jódu, vitamínu C a B3) a dokonale tak vyživuje nejen pleť, ale i vlasy, nehty a klouby. Sama Simona se podílela na jeho vývoji ve spolupráci se společností Nutrend a podle svých slov do něj dala kus sebe a svých zkušeností.

Nápoj má jemnou příchuť malin, hrušky a obsahuje plátky růží. Můžete si jej každý den připravit jen tak s vodou nebo ho přidat třeba do ranního smoothie.

Balení obsahuje 30 sáčků a vy si tak můžete užít měsíční kůru. A právě začátek jara je správným obdobím pro restart organismu, co myslíte? Dejte nám vědět, jestli jste Masterpiece vyzkoušely a jaké jste pozorovaly účinky.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace