1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Pravou nohou do jara!"

Lifestyle blog: "Pravou nohou do jara!"

Jestli se po dlouhé zimě na něco těšíme, pak to jsou nové trendy, nové lásky, na to až schováme kabáty do skříně a na to až odhalíme kotníky! Protože zamilovat se můžete i do bot. 

V INN shoes & bags je to někdy láska na první pohled a někdy to chce trochu oťukávání a zkoušení abyste zjistila, že to jsou ty pravé boty, s kterými vykročíte vstříc jaru.  My tady nevíme které boty zkoušet dřív. A vybrat jen jedny prostě nejde. 

A jaké jsou naše nové lásky? Je to HOŘČICOVĚ ŽLUTÁ! Která jiná barvy by mohla lépe symbolizovat jaro a nové začátky?  A ty „placky“ se špičkou a dvojitým páskem kolem kotníku jsou prostě perfektní. A když už boty, tak to chce i novou kabelku. I tady jasně vyhrála žlutá se šněrováním na bocích. Žlutou budete snadno kombinovat se safari odstíny – které jsou jedním z jarních trendů – ale i s klasikou v podobě modrých riflí nebo ji nechte vyniknout v „all black“ outfitu.

Co zůstává z minulých let, jsou TENISKY. V INN shoes najdete i celokožené a v těch se budete cítit jako v bavlnce. Vybrat si můžete bílou klasiku, metalické odstíny, zlaté na vysoké platformě nebo stříbrné s roztomilým detailem perel.
Na start jara, kdy ještě není tak teplo budou nejlepší MOKASÍNY – kožené, černé, lesklé, bez zbytečných ozdob vám vydrží několik sezón a jsou skvělou volbou mezi elegancí a pohodlím, když nechcete nosit tenisky. 

Našim posledním tipem jsou hnědé děrované baleríny, které ani tak nevypadají, ale když si je obujete, tak v nich prostě budete chtít odejít. 

Tak jaro už pojď! My jsme připravené.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace